S-a logodit la 106 ani cu un «puşti» de 66 de anişori

simeon stalpnicul png
Îndrăgostita a venit la altar însoţită de un cadru antemergătorFoto: Photoland/Caters

Niciodată nu e prea târziu! Sau mai bine mai târziu decât niciodată. Valdemira Rodrigues (106 ani) şi Aparecido Dias, care e cu 40 de ani mai tânăr, sunt Romeo şi Julieta ai zilelor noastre. Doctorii de la azil nu le-au dat voie să se căsătorească, aşa că... s-au logodit.

Doctorii sunt îngrijoraţi pentru că orice emoţie mai puternică îi poate fi fatală Valdei, aşa cum o răsfaţă întreg azilul din Pirassununga, din sudul Braziliei. În plus, cei doi pensionari nu pot avea grijă unul de celălalt pentru că “mireasa are probleme de mobilitate, iar mirele are grave pierderi de memorie”.

simeon stalpnicul png
S-au îndrăgostit în 2014 şi şi-au jurat credinţă veşnicăFoto: Photoland/Caters

Însă iubirea este oarbă, nebună şi frumoasă. Sâmbătă, cei doi au organizat o ceremonie de logodnă şi şi-au jurat credinţă veşnică. Asistentele au machiat-o pe Valdemira şi au pozat în domnişoare de onoare. Întreg azilul a pus mână de la mână să asigure mâncarea, băutura, ţinutele şi aranjamentele florale specifice evenimentului.

simeon stalpnicul png
Femeia de 106 ani se teme să nu moară “tinerelul” înaintea eiFoto: Photoland/Caters

“M-am îndrăgostit de el imediat. Îmi place mult de el. Dacă moare, o să mor şi eu cu siguranţă după el”, a declarat femeia de 106 ani. Logodna a fost organizată de o echipă de voluntari de la organizaţia non-profit “Proiectul visurilor”. Valda nu mai are nici o rudă în viaţă şi nu îşi mai aminteşte de câţi ani i-a murit ultimul soţ, iar Jaco a pierdut complet contactul cu familia lui. La logodna lor însă au fost 150 de invitaţi, 40 dintre ei fiind rezidenţi ai azilului. Renan şi Isabella, de 12 ani, au fost cavaleri de onoare şi au spus “prezent” după ce au citit în presa locală povestea celor doi îndrăgostiţi.

simeon stalpnicul png
La petrecere au venit 150 de persoaneFoto: Photoland/Caters

Cei doi logodnici s-au cunoscut în 2014, cu puţin timp înainte ca lui Aparecido să-i paralizeze braţul stâng. El a ajuns la azil după 19 ani petrecuţi pe străzi, ca cerşetor.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Angelina Jolie si Brad Pitt
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Xavi jpg
barbat cu catuse jpg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg