Scandal în Coreea de sud din cauza unei reclame controversate! VIDEO

 Reclamă controversată! Cel mai mare brand de lactate din Coreea de Sud a fost nevoit să-şi ceară scuze pentru un spot publicitar deloc inspirat. În reclama realizată de Seoul Milk apare un bărbat care filmează pe ascuns un grup de femei aflate pe o pajişte, care ulterior se transformă în vaci.

În reclamă apar mai multe femei filmate pe ascuns de un bărbat Foto: captură video Youtube
În reclamă apar mai multe femei filmate pe ascuns de un bărbat Foto: captură video Youtube

După ce a avut parte de o reacție negativă din partea publicului, compania Seoul Milk a scos reclama de pe Youtbe. Prea târziun, însă, întrucât videoclipul s-a viralizat pe toate rețelele sociale. 

Decizia controversată de a face acest spot publicitar a fost intens criticată în mediul online. Mulți internauți au asemănat comportamentul bărbatului din reclamă cu «molka», practica ilegală de a filma în secret oamenii, în special femeile. Coreea de Sud s-a confruntat cu acest tip de comportament în ultimii ani. Mulți bărbați ascundeau camere minuscule de filmat în băile publice de femei, apoi publicau acele înregistrări pe internet. Acest fenomen le-a făcut pe multe femei să se teamă pentru siguranța lor în spațiile publice. Au existat, de asemenea, și vedete din Coreea de Sud implicate în astfel de controversde.

Reclama a devenit virală 

«Ne cerem scuze sincer tuturor celor care s-au simţit inconfortabil cu reclama la lapte lansată pe 29 luna trecută», au declarat reprezentanții Seoul Milk, Seoul Dairy Cooperative, într-un mesaj de scuze postat online.

«Acceptăm această reclamaţie şi în mod sigur vom efectua o anchetă internă şi vom avea o grijă deosebită pentru a preveni incidentele similare pe viitor. Plecăm capetele pentru a cere scuze», au adăugat aceștia.

În reclama care a stârnit vâlvă în Coreea apare un bărbat cu o cameră care se rătăceşte printr-un peisaj rural.

«Am reuşit într-un final să le prindem pe cameră într-un loc de o curăţenie impecabilă», spune aude o voce masculină pe fundal. În tot acest timp, în imagini apar mai multe femei care beau dintr-un pârâu în mod senzual şi fac yoga, fără să își dea seama că sunt filmate.

Când bărbatul calcă din greşeală pe o crenguţă, femeile se transformă brusc în vaci.

Reclama se încheie cu sloganul:«Apă curată, hrană organică, 100% pur Seoul Milk. Lapte organic dintr-o fermă ecologică în natura plăcută a oraşului Cheongyang». 

Spotul publicitar a stârnit o dezbatere la nivel naţional asupra sexismului şi problemelor legate de gen.

Citește continuarea articolului pe adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net