Scandal în Familia Regală Britanică! Verișoarele Prințului William, nedreptățite de Regină

Ultima actualizare:

    Au apărut tensiuni în Familia Regală BritanicăFoto: Getty
Au apărut tensiuni în Familia Regală BritanicăFoto: Getty

Cu toții îi admiră și mulți și-ar dori să fie ca ei, dar se pare că în ultima perioadă s-au cam încins spritele în Familia Regală Britanică. Prințul Andrew (56 de ani) este nemulțumit de atitudinea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a și cere drepturi depline pentru fiicele sale, Prințesa Beatrice (28 de ani) și Prințesa Eugenie (23 de ani).

S-ar putea spune metaforic că Regina Elisabeta se află între ciocan și nicovală după ce Prințul Andrew, Duce de York a cam agitat apele, cerând acesteia să acorde mai multă importanță celor două prințese, așa cum se întâmplă în cazul lui William și al lui Harry, informează Daily Mail.

Ducele de York vrea să fie clarificat o dată pentru totdeauna rolul pe care Beatrice și Eugenie le au în Casa Regală. El consideră că celor două prințese, care sunt a șaptea, respectiv a opta pe linia succesiunii la tron, ar trebui să li se ofere mai multe atribuții în cadrul Palatului Regal.


    Prințul Andrew, Duce de YorkFoto: Getty
Prințul Andrew, Duce de YorkFoto: Getty

Prințul Andrew a trimis Reginei o scrisoare în care îi cerea aceste lucruri, dar Majestatea Sa a „pasat-o” secretarului său personal, care apoi i-a dat-o Prințului Charles (67 de ani). Acesta, la rândul lui, a blocat inițiativa deoarece se teme ca nu cumva creșterea membrilor finanțați de Casa Regală să-i afecteze popularitatea atunci când va deveni rege, potrivit sursei citate.


    Prințesele Beatrice și EugenieFoto: Getty
Prințesele Beatrice și EugenieFoto: Getty

Prințesa Beatrice este în prezent concentrată pe „ambițiile sale antreprenoriale”, dar nu are statut de angajat în adevăratul sens al cuvântului având în vedere că în ultimii cinci ani, a experimentat o mulțime de „joburi”. Prințesa Eugenie lucrează ca directoare asociată la o galerie de artă. Apropiații membrilor Familiei Regale susțin că Prințul Andrew se teme că fiicele sale au început să fie puse în umbra Prințului William, al lui Harry și a lui Kate Middleton. Atât timp cât cele două au „sânge regal”, merită să aibă drepturi depline în cadrul Palatului Kensington.


    Prințul Andrew se teme că fiicele sale au fost puse în umbră de William, Kate și HarryFoto: Getty
Prințul Andrew se teme că fiicele sale au fost puse în umbră de William, Kate și HarryFoto: Getty

Circulă însă zvonul că Prințul Charles i-ar fi sugerat unu ministru să-i transmită Prințului Andrew că fiicele sale nu vor primi drepturile cerute. În plus, acesta dorește să țină tensiunile și eventualele critici departe de atenția publicului.

Prnițesa Beatrice s-a despărțit în luna august de fostul său iubit, Dave Clark, după o îndelungată relație. Acest moment a determinat-o să se ocupe mai mult de chestiunile profesionale, iar luna aceasta a mers în Bhutan, țară vizitată de tatăl ei în 2010, unde s-a întâlnit cu familia regală a acestui stat.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net