Sfâșietor! O femeie bolnavă de cancer la sân a murit cu doar câteva ore înainte de nunta mult visată

Ultima actualizare:

    Hazel Jack s-a luptat timp de șase ani cu cancerul la sânFoto: Facebook
Hazel Jack s-a luptat timp de șase ani cu cancerul la sânFoto: Facebook

Hazel Jack, din Lanarkshire (Scoția) s-a luptat cu cancerul timp de șase ani. Marea ei dorință a fost să se căsătorească, însă a murit cu doar câteva ore înainte de nunta la care a visat, la doar 42 de ani. Pe 22 ianuarie, doctorii i-au spus că este în fază terminală, după ce organismul ei a încetat să mai răspundă la orice fel de tratament. În doar 8 zile, Hazel s-a stins din viață.

Hazel Jack spera din tot sufletul să îl ia de soț pe logodnicul ei, Jono Gauld (42 de ani), dar soarta i-a curmat visul de a îmbrăca rochia de mireasă. După ce a aflat că mai are puțin de trăit, femeia și-a pus în minte că vrea să organizeze o nuntă la care să participe toți apropiații ei. S-a luptat șase ani cu cancerul la sân și a făcut sesiuni de chimioterapie chiar și în timpul în care a fost însărcinată. Băiețelul ei, Darach, s-a născut perfect sănătos și are acum trei anișori, relatează tabloidul britanic Mirror

Hazel și-a dorit să aibă parte de o nuntă ca în povești

Hazel a fost susținută de familie și de prieteni până în ultima clipă
Hazel a fost susținută de familie și de prieteni până în ultima clipă

Prietenii și familia lui Hazel au lansat un apel pe rețelele de socializare pentru a-i putea îndeplini ultima dorință. Oameni inimoși au donat cauzei, iar ceremonia era programată la Castelul Cornhill din Biggar, pe 30 ianuarie. Din păcate, Hazel Jack nu a mai trăit să își vadă marea dorință îndeplinită.

Sora femeii a dat vestea tragică, înainte cu câteva ore de nuntă: „Frumoasa noastră Hazel s-a stins din viață în această dimineață, după o luptă curajoasă cu cancerul. Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de ea, familiei și prietenilor care au donat generos pentru nunta la care Hazel a visat. Am vrea să vă invitmă la castelul Cornhill astăzi, la 3:30, pentru a celebra viața lui Hazel și a depăna amintiri frumoase despre ea. A fost dorința ei să facem acest lucru. Oricine își dorește poate veni și poate lua pe cineva cu el. Cu dragoste, Echopa Hazel!”.

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre cancerul de sân e în acest articol

Cancerul de sân. Ce analize îl depistează și în ce constă tratamentul

image
image
image
image
image
image
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg
image png