Și-a ciopârțit soția și a gătit-o. Ce le-a spus vecinilor când s-au plâns de miros


    Marcus Volke și-a tăiat soția și i-a gătit părțile corpuluifacebook
Marcus Volke și-a tăiat soția și i-a gătit părțile corpuluifacebook

Un bucătar-șef și-a tranșat soția, intenționând să-i gătească părțile corpului. La scurt timp de la îngrozitoarea scenă a chemat un electrician să repare curentul electric din apartamentul său, spunându-i acestuia să ignore mirosul.

Marcus Volke (28 de ani) este acuzat că și-a tăiat soția în bucăți. După ce a tranșat-o pe femeie, criminalul voia s-o gătească, dar a întâmpinat o problemă. Nu-i mai funcționa curentul electric. Așa că l-a sunat pe Brad Coyne, electrician, să rezolve o problema legată de curentul electric din apartamentul său. După ce a plecat din casa criminalului, Coyne s-a dus direct la poliție, spunându-le că și vecinii au sesizat un miros de ”carne în stare de putrefacție”.

Imediat cum au luat declarația electricianului, poliția s-a dus la ușa criminalului. Marcus a încercat să-și taie gâtul cu un cuțit, însă, până la urmă, a fugit de forțele de intervenție. La scurt timp, acesta a fost găsit mort într-un tomberon din cartier.


    Marcus și-a ăiat soția în bucățifacebook
Marcus și-a ăiat soția în bucățifacebook

Odată intrați în apartament, autoritățile au găsit o oală în care picioarele soției erau gătite. ”A fost un miros înrozitor. Nu am mai mirosit ceva asemănător până acum și chiar nu-l pot descrie”, a spus unul dintre polițiști, potrivit Mirror.

Marcus a fost bucătar șef, dar a decis să devină escortă masculină, pentru a-și achita datoriile, care creșteau pe zi ce trece. El și Mayang Prasetyo, soția sa, s-au întâlnit într-un bordel din Melbourne, Australia. Cei doi au lucrat împreună într-un bordel numit ”Pleasure Dome”.


    Mayang era deorigine indoneziană și s-a cunoscut cu Marcus într-un bordelfacebook
Mayang era deorigine indoneziană și s-a cunoscut cu Marcus într-un bordelfacebook

Mayang muncea pentru a trimite bani familiei sale din Indonezia, ea fiind cea care își susținea sororile din punct de vedere financiar, ajutându-le să își continue studiile. Polițiști au mărturisit că le-a luat 4 zile să curețe scena groazei, mai ales de miros. O anchetă va decide când, cum și unde a murit Mayang. De semenea, medicul legist trebuie să se pronunțe asupra morții lui Volke, care a fugit de poliție și s-a sinucis în interiorul unui tomberon.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub horoscop iertare png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe