Şi-a făcut grătar pe lavă

Ultima actualizare:
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă

Bucătarul american Sam Bompas prepară cea mai bună friptură din lume.

Cel puţin aşa susţin toţi cei care au gustat-o. Secretul este că o prepară la grătar pe lavă vulcanică, la temperatura de 1.500 de grade Celsius.

Bucătarul poartă echipament special
Bucătarul poartă echipament special

Lava este produsă de profesorul Robert Wysocki şi echipa sa de la Universitatea Syracusa, care au reuşit să creeze “un vulcan artificial” într-un furnal. Pentru a prăji carnea pe lavă, Bompas foloseşte un echipament special de protecţie. El spune că friptura e mai gustoasă fiindcă se prepară la temperaturi foarte înalte fără să se degaje fum.


    Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
inchisoare medievala jpg
profesor jpg
daniel david ubb fb jpg
phone 292994 1280 jpg
Izvorul de la Manastirea Sf  Dionisie Exiguul si Sf  Efrem jpg
4 front poza mare jpg
cat 7032641 1280 jpg
natalia negru st  iosif dimitrie anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net