Şi-a făcut grătar pe lavă

Ultima actualizare:
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă

Bucătarul american Sam Bompas prepară cea mai bună friptură din lume.

Cel puţin aşa susţin toţi cei care au gustat-o. Secretul este că o prepară la grătar pe lavă vulcanică, la temperatura de 1.500 de grade Celsius.

Bucătarul poartă echipament special
Bucătarul poartă echipament special

Lava este produsă de profesorul Robert Wysocki şi echipa sa de la Universitatea Syracusa, care au reuşit să creeze “un vulcan artificial” într-un furnal. Pentru a prăji carnea pe lavă, Bompas foloseşte un echipament special de protecţie. El spune că friptura e mai gustoasă fiindcă se prepară la temperaturi foarte înalte fără să se degaje fum.


    Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă
Bucatărul spune că friptura e mai gustoasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
coltea jpg
truck 2920533 1280 jpg
sectie votare jpg
image png
Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
WhatsApp Image 2024 11 21 at 22 31 59 jpeg
23adbb27 d661 4add b171 ecdb61862362 jpeg
podul de piatra baile herculane jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net