Și-a violat și omorât mama în somn! Vezi motivul revoltător

Ultima actualizare:

    Bărbatul neagă că și-ar fi omorât propria mamăfoto: Metro
Bărbatul neagă că și-ar fi omorât propria mamăfoto: Metro

Un bărbat și-a violat și omorât propria mamă, în vârstă de 57 de ani, folosind cel puțin trei arme diferite pentru a o tortura. Acesta a plecat nervos și excitat de la un eveniment de degustare de vinuri.

Alex McDonald, în vârstă de 27 de ani, din Somerset, Anglia, este acuzat că și-ar fi omorât și violat mama. Acesta tocmai venise de la o degustare de vinuri, de la care martorii spun că ar fi plecat nervos și excitat. Bărbatul neagă acuzațiile de omor calificat, dar nu și pe acelea de omor prin imprudență, potrivit metro.co.uk.

La eveniment, McDonald a băut patru sticle de vin și s-a drogat cu cocaină. Juriul a declarat că bărbatul ar fi trimis mesaje cu conținut sexual în timpul evenimentului și că acesta ar fi fost excitat și agitat când a plecat spre casă.

Dovezile sugerează că a fost atacată (mama atacatorului, n.r.) în timp ce era adormită, în pat. A fost un atac surpriză. Nu a avut nicio șansă împotriva fiului ei în vârstă de 27 de ani, care are peste 1.83 metri”, a declarat procurorul Simon Laws QC.

Acesta a mai spus că McDonald a folosit cel puțin trei arme diferite, printre care și ace de tricotat, împotriva mamei lui, care a murit înjunghiată și strangulată. Femeia avea răni și tăieturi mici, cauzate de un foarfece pentru unghii, dar și zgârieturi și vânătăi pe față, corp, brațe și gât.

În casa celor doi a fost găsit un prezervativ, iar pe femeie au fost găsite probe ADN care atestă faptul că McDonald a violat-o pe mama sa. După ce a săvârșit crima, acesta s-a urcat în mașina mamei lui, pe care a accidentat-o și a răsturnat-o imediat.

image
image
image
image
image
image
suspect bataie centrul vechi prins jpg
haine sifonate jpg
tanara batuta centrul vechi alerta jpg
ryanair avion jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 2 jpeg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
oameni strada shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net