Şi-au făcut pizzerie în mijlocul oceanului
Foarte tare ideea! Sasha (38 de ani) făcea o căruţă de bani pe Wall Street până acum câţiva ani când a întâlnit-o pe Tara (32), o profesoară din New York. După ce s-au căsătorit, au vândut tot, şi-au luat un iaht pe care au deschis pizzeria „Pi” şi s-au mutat în “paradis”.
Când au deschis pizzeria, toată lumea a râs de ei. Acum, cei doi soţi abia mai fac faţă comenzilor. „Navigatorii sunt sătui să mănânce conserve, biscuiţi, peşte şi alimente congelate atunci când navighează pe ocean. Uneori visează şi la pizza. Dar unde să comanzi pizza în mijlocul oceanului? Aşa a apărut ideea afacerii noastre”, a explicat Tara, pentru revista „Bloomberg”.
În noiembrie 2014, afacerea a explodat în largul coastelor insulei St. Thomas, din Insulele Virgine americane. Au fost zile în care cuptorul a mers încontinuu şi la finalul lunii încasaseră aproape 100.000 de dolari. Nu le-a venit să creadă, pentru că o pizza mare Sweet Home Indiana (care conţine cârnaţi, porumb, sos alb şi condimente exotice) costă 29,99 de dolari.
Atunci când livrează comenzi, clientul achită şi transportul, care poate ajunge şi la 1.000 de dolari, în funcţie de distanţe. Pentru pofticioşii cu ski jet-uri, soţii Bouis amenajează o masă intimă chiar pe puntea iahtului, pe care l-au salvat de termite în 2012, dintr-un cimitir de ambarcaţiuni şi l-au renovat la standardele unui restaurant de lux. Printre clienţii lor se numără mulţi miliardari. Unii locuiesc în Christmas Cove, alţii pe insulele St. James, St. Thomas sau St. John. Toţi ştiu că Tara e dublă campioană la concursul de gătit BVI Charter Yacht.