Șoc la Hollywood. Johnny Wactor „Brando Corbin” din General Hospital, împușcat mortal. Avea 37de ani

Ultima actualizare:

Actorul Johnny Wactor, care a interpretat personajul Brando Corbin în serialul TV "General Hospital", a murit la vârsta de 37 de ani după ce a fost împuşcat mortal în timpul unei presupuse tentative de furt. Crima a avut loc în centrul oraşului Los Angeles.

Actorul a surprins trei bărbați la mașina lui

Actorul Johnny Wactor a fost împușcat mortal în Los Angeles
Actorul Johnny Wactor a fost împușcat mortal în Los Angeles

Moartea actorului a fost confirmată de ratele lui mai mic și de agentul său, David Shaul.

Potrivit Poliţiei din Los Angeles, un bărbat a fost împuşcat mortal de unul dintre cei trei suspecţi care încercau să fure convertorul catalic al automobilului său.

S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei locale 03:00, la intersecţia dintre Pico Boulevard şi Hope Street. Actorul a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital, însă medicii nu au putut decât să declare decesul.

„Timpul petrecut cu Johnny a fost un privilegiu pe care l-am dori tuturor. El ți-ar fi dat literalmente haina de pe el. După peste un deceniu împreună, va lăsa o gaură imensă în inimile noastre pentru totdeauna”, a declarat impresarul său.

Actorul a apărut în 160 de episoade în General Hospital

Johnny Wactor a devenit cunoscut după ce a interpretat personajul Brando Corbin, fiul lui Gladys Corbin (Bonnie Borroughs) şi soţul dependentei de droguri Sasha Corbin (Sofia Mattson), în serialul "General Hospital", produs de ABC, din 2020 până în 2022.

În total, el a apărut în mai mult de 160 de episoade ale acestui popular serial TV.

A debutat în televiziune în serialul produs de Lifetime "Army Wives", în care a jucat mai multe roluri de invitat special între anii 2007 şi 2009. A apărut şi în alte seriale TV cunoscute, precum "Westworld", "The OA", "Station 19", "Siberia", "Agent X", "Animal Kingdom", "Criminal Minds", "NCIS" şi "The Passenger".

După debutul său din "Army Wives", a lucrat la mai multe scurtmetraje începând din 2010, cele mai cunoscute fiind "The Grass Is Never Greener", "GoldenBox", "The Con-Artist", "The Relic" şi "We Won't Forget". În 2022, a scris scenariul şi a interpretat rolul principal în "Broken Riders".

Johnny Wacter a jucat şi în numeroase lungmetraje, cel mai notabil fiind "USS Indianapolis: Men of Courage" (2016), regizat de Mario Van Peebles şi cu o distribuţie din care au făcut parte Nicolas Cage, Tome Sizemore şi Thomas Jane. Filmografia sa cuprinde şi producţiile "Menthol", "Ever", "Trapper's Edge", "Supercall" şi "Dead Talk Tales: Volume 1".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
SYLVESTER MOTAN jpg
padure jpg
storm 4651306 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net