Șocant! Iată cum plănuiau cei de la ISIS să-l omoare pe Prințul George


    Un susținător ISIS plănuia să-l ucidă pe Prințul George!Foto: Getty
Un susținător ISIS plănuia să-l ucidă pe Prințul George!Foto: Getty

Au ieșit la iveală planurile ISIS! Presa britanică a informat că intențiile grupării teroriste islamice erau, printre altele, legate de uciderea micuțului Prinț George, fiul Ducilor de Cambridge, William și Kate.

Gruparea teroristă ISIS a reușit, de-a lungul timpului, să-și însușească multe atacuri tragice, organizate în diferite țări. Și Marea Britanie a fost ținta participanților mișcării extremiste, aceștia revendicând numeroase carnagii din Londra. Se pare, însă, că unul dintre scopurile către care aceștia erau îndemnați să acționeze era acela de a ucide un membru al Familiei Regale Britanice, instigatorii lor concentrându-se în special asupra Prințului George, în vârstă de 4 ani.

În urmă cu o zi,  presa britanică a dezvăluit că un susținător influent al mișcării radicale islamiste a încurajat participanții ISIS să organizeze atacuri teroriste la școala unde este înscris Prințul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge, informează The Sun. Husnain Rashid, în vârstă de 32 de ani, folosea rețelele media ca mijloc de exprimare a acestor îndemnuri. Profilul unde acesta publica mesajele alarmante se numea Lone Mujahid. 


    Prințul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge Foto: Getty
Prințul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge Foto: Getty

Dezvăluirile șocante pentru Casa Regală au fost făcute inițial de procuratura britanică, în urma unui proces ce-l visează pe Husnain, organizat la tribunalul regal Woolwich, din Londra. Reprezentanții procuraturii au declarat că inculpatul propunea, ca metode de ucidere, injectarea de otravă în îngheţată şi atacarea prinţului George, în timp ce acesta se afla la şcoala St Thomas’s Battersea, din sud-vestul Londrei. Conform declarațiilor procuroarei  Annabel Darlow, acuzatul „nu făcea distincţii între adulţi şi copii, între membri ai forţelor combatante şi civili(..) El sugera să injecteze otravă în înghețata din magazine și atacarea prințului George la prima lui școală”, a explicat aceasta. 


    Atacuri la școala frecventată de micuț sau otrăvirea acestuia erau printre metodele discutate Foto: Getty
Atacuri la școala frecventată de micuț sau otrăvirea acestuia erau printre metodele discutate Foto: Getty

Mai mult decât atât, Husnain a publicat în mediul online o poză cu micul Prinț, alături de adresa școlii la care acesta învăța, urmată de mesajul amenințător: „Nici măcar familia regală nu va fi iertată”. Inculpatul făcea, de asemenea, schimb de mesaje cu un terorist din Siria, Omar Ali Hussain, prin care cei doi plănuiau diverse atacuri, Husnain ajutând și la îndeplinirea lor. Acesta este acuzat de multe astfel de tentative de atacuri și de instigare la violență, după ce echipajele de poliție au găsit informații compromițătoare într-un telefon ce-i aparținea. Bărbatul a fost arestat anul trecut, în noiembrie. Rashid a respins acuzaţiile de pregătire de acte teroriste şi de încurajare a terorismului, urmând să fie supus unui proces, care se vehiculează că va dura şase săptămâni. 

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg