Șocant! Un bucătar a murit după ce a căzut într-o oală uriaşă cu ciorbă de pui

Ultima actualizare:

     Bucătarul a suferit arsuri de gradul III pe 70% din suprafaţa corpuluiFoto: AFP
Bucătarul a suferit arsuri de gradul III pe 70% din suprafaţa corpuluiFoto: AFP

Moarte terifiantă pentru un bucătar din Irak. Bărbatul de 25 de ani a murit în timp ce pregătea meniul pentru o nuntă, după ce a alunecat şi a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă de pui fierbinte. Tânărul a suferit arsuri grave, pe 70% din suprafaţa corpului, și a murit la spital cinci zile mai târziu.

Pregătirile pentru o nuntă s-au încheiat tragic după ce un bucătar a căzut într-o oală uriaşă cu supă de pui și a murit din cauza arsurilor severe. Potrivit unui raport al presei locale din Orientul Mijlociu, Issa Ismail, în vârstă de 25 de ani, a fost unul dintre bucătarii care pregătea meniul de nuntă la Hazel Hall, unul dintre cele mai mari localuri dedicate unor astfel de evenimente din districtul Zakho, Irak, relatează observatornews.ro.

În timp ce gătea, tânărul a alunecat și a căzut într-o oală uriașă cu supă de pui care era pregătită pentru ocazia specială. La nunțile din Orientul Mijlociu sunt pregătite oale mari de supă, mai ales pentru evenimentele care găzduiesc de obicei sute de oameni. Ismail a suferit arsuri de gradul III pe 70% din suprafaţa corpului și a cedat din cauza rănilor la cinci zile mai târziu, în spitalul local Dohuk.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net