Șofer român, prins în Olanda cu 25 de imigranți în camionul frigorific!

tir jpeg
Șoferul camionului frigorific din Olanda în care au fost găsiți 25 de imigranți este un cetățean român în vârstă de 40 de ani.Foto: Pixabay

Tragedia de acum câteva săptămâni, când 39 de refugiați vietnamezi au fost găsiți morți într-un camion frigorific din Anglia, se putea repeta! De data aceasta, un șofer român a fost prins în Olanda cu 25 de imigranţi ascunşi în camionul frigorific pe care îl conducea. Este neclar dacă bărbatul ştia în ce consta încărcătura pe care o transporta. El a fost interogat şi arestat de către autoritățile olandeze.

Camionul frigorific a fost descoperit la bordul unui feribot olandez. Nava se îndrepta către Marea Britanie când echipajul a făcut descoperirea şi s-a întors în port. Imigranții provin din Orientul Mijlociu, mai ales din Kuwait și Irak, conform Digi24. Aceștia au primit îngrijiri medicale, iar doi dintre ei au fost internați în spital. 

Caz similar și în România, luna trecută

Astfel de cazuri par din ce în ce mai dese. Recent, 20 de imigranţi au fost găsiţi şi în România, ascunși în interiorul unei autoutilitare încărcate cu palenți. Refugiaţii au fost găsiţi vineri seara, la Oradea, ascunşi în interiorul unei autoutilitare încărcate cu paleţi. În 6 lăzi din placaj erau pitiţi nu mai puţin de douăzeci de persoane.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Iran, Afganistan, Irak, Somalia şi India, 12 bărbaţi, 3 femei şi 5 copii, toţii adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, iar minorii între 15 şi 17 ani. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele intenţionau să ajungă în state din vestul Europei”, se precizează în comunicatul ITPF Oradea

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
David Popovici, EPA jpg
Rusia - mobilizare parțială FOTO Colaj Profimedia, AFP, Twitter
image
image
image
image
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg