Soția lui Kim Jong-Un a reapărut în public după 9 luni! Cauza dispariției, încă un mister

Ultima actualizare:

    Soția lui Kim Jong-Un a reapărut în public după nouă luniFoto: Twitter
Soția lui Kim Jong-Un a reapărut în public după nouă luniFoto: Twitter

Soția dictatorului nord-corean Kim Jong-Un a reapărut în public după nouă luni în care nimeni nu a văzut-o și nu a știut nimic despre ea. Presa nord-coreană a evitat să dea vreun detaliu despre absența ei atât de îndelungată din spațiul public.

Ri Sol-ju, soția lui Kim Jong-Un, despre care se crede că ar avea în jur de 27 de ani, n-a mai fost văzută în public de nouă luni. Oamenii începuseră să creeze tot felul de speculații cu privire la cauza dispariției sale, fie că ar fi fost însărcinată, fie ar fi fost îndepărtată de dictator, informează Daily Star.

Acum, ea a fost văzută din nou în public alături de Kim Jong-Un în cadrul unui eveniment militar, organizat de Forțele Aeriene de Apărare Coreene. Agenția Centrală de Știri Coreană (KCNA) nu a menționat cauza absenței lui Ri din spațiul public. Este pentru prima dată, după nouă luni, când presa o readuce în atenția publicului, după ultima ei apariție de pe 28 martie.


    Kim Jong-Un, alături de soția sa, RiFoto: Twitter
Kim Jong-Un, alături de soția sa, RiFoto: Twitter

Apăruseră numeroase speculații cu privire la motivul ieșirii ei din atenția publicului. Mulți chiar au crezut că a căzut în dizgrația lui Kim Jong-Un, în favoarea surorii sale, Kim Yo-jong, despre care se spune că are o puternică influență asupra dictatorului.

Anul acesta, Ri a apărut de trei ori în public înainte de a sipărea din atenția jurnaliștilor. Ea s-a căsătorit cu dictatorul nord-corean în anul 2012 și au împreună un copil. Se spune că a fost membră a orchestrei Unhasu, care a performat pentru Kim Jong-Un în 2010, când a și cunoscut-o. Alte zvonuri vorbesc despre faptul că ar face parte dintr-o familie a elitei politice, iar mama ei a fost coordonatoarea departamentului de ginecologie de la un spital local.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net