Soția premierului canadian Justin Trudeau, testată pozitiv cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Soția premierului canadian va rămâne în carantină pentru o perioadă nedeterminatăFoto: AFP
Soția premierului canadian va rămâne în carantină pentru o perioadă nedeterminatăFoto: AFP

Șoc în lumea politică! Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului canadian, a fost testată pozitiv cu coronavirus şi va rămâne în carantină "pentru o perioadă nedeterminată". Soțul ei s-a autoizolat de când aceasta a început să prezinte primele simptome.

"Premierul este sănătos şi nu prezintă niciun simptom. Totodată, ca măsură de precauţie şi la sfatul medicilor, el va fi în izolare pentru 14 zile", a anunțat cabinetul lui Justin Trudeau, potrivit news.ro. Conform sursei citate, Sophie Grégoire Trudeau se simte bine şi simptomele sale sunt "moderate". 

Premierul Canadei, izolat 14 zile

Premierul îşi va continua munca de acasă, urmând ca vineri (13 martie) să se adreseze poporului canadian. Medicii susțin că nu există niciun risc pentru cei care au intrat recent în contact cu premierul canadian. Justin Trudeau și soția sa s-au întors recent din Londra. Premierul Canadei va rămâne în izolare timp de 14 zile.

În prezent sunt 103 cazuri de coronavirus confirmate în Canada. Grégoire Trudeau  a început să aibă simptome de răceală încă de miercuri, pe când se afla în Marea Britanie. Soția lui Jutin Trudeau a început să tușească și a avut febră ușoară. Persoanele care s-au întâlnit cu ea în tot acest timp urmează să fie contactete și testate pentru coronavirus, pentru a exclude orice risc posibil. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net