Surprinzător! Ce loc de muncă a avut Meghan Markle înainte să devină actriță

22 iulie 2018
article img
Unde a lucrat Meghan Markle înainte să devină o actriță faimoasă Foto: Getty Images

În prezent este cunoscută pentru titlul nobiliar care i-a fost acordat recent, cu câteva luni în urmă , după ce și-a unit destinul cu cel al Prințului Harry. Admiratorii ei o recunosc, de asemenea, din serialul american de succes „Suits”, locul unde Meghan și-a putut exercita vocația de actriță. Totuși, puțini sunt aceia care cunosc ce meserie avea actuala Ducesă de Sussex, înainte de a deveni cunoscută.

Se pare că Meghan Markle a fost înzestrată cu un dar special. Ducesa de Sussex are un scris de mână extrem de plăcut privirii, drept urmare a decis să profite de acest talent. Astfel, înainte să-și cunoască sufletul pereche și să intre în lumea lui de basm, înainte chiar să devină o actriță cunoscută de mii de admiratori, înainte să viseze măcar să apară pe micile ecrane, Meghan Markle a avut un job part-time în cadrul magazinului Paper Source, unde se ocupa de caligrafie.

article img
Meghan Markle este cunoscută sub titlul de Ducesă de Sussex și pentru cariera sa de actriță, însă puține persoane știu cu ce se ocupa înainteFoto: Vanity Fair

Ducesa obișnuia să scrie invitații de nuntă sau invitații pentru evenimente, conform celor de la People. Între anii 2004 și 2004, fosta actriță împacheta, de asemenea, cadouri, și lega cărți, în cadrul magazinului Paper Source din Beverly Hills. Meghan nu a ținut acest dar doar pentru ea, ci a avut sub aripa ei și un grup de iubitori de caligrafie, cărora le preda această formă de artă. „Era job-ul ei cu jumătate de normă, în timp ce mergea la audiții. Preda caligrafie și a ținea un curs de două ore pentru clienții magazinului, învățându-i să caligrafieze”, a afirmat Winnie Park, directorul de la magazinul Paper Source, pentru sursa anterior menționată.

article img
Cei de la „Graphology” au publicat o poză cu o invitație scrisă de Meghan Markle Foto: Twitter

Pe lângă job-ul de caligraf de la Paper Source, Meghan a lucrat și pe cont propriu, scriind invitațiile pentru nunta lui Robin Thicke și Paula Patton, în 2005.

„Cred că notițele scrise de mână sunt o artă pierdută. Ideea ca cineva să își facă timp să pună un pix pe o hârtie este foarte specială”, a afirmat ducesa de Sussex pe blogul personal, în urmă cu ceva timp.

Abilitățile artistice ale lui Meghan Markle au fost apreciate de fosta ei șefă, care îi descrie activitatea folosind numai cuvinte de laudă. „Este o persoană căreia îi plac cu adevărat aspectele creative ale jobului, căreia îi place să ajute oamenii și căreia îi place să dea viață proiectelor speciale”, a adăugat Winnie Park.