Toată lumea credea că e moartă. Cum a trăit o tânără timp de 10 ani

23 noiembrie 2015
image
Tănăra a fugit de acasă când avea 14 ani, după o ceartă cu mama eifoto: shanghaiist.com

O tânără de 24 de ani s-a întors acasă după zece ani în care toată lumea a crezut că a murit. Tânăra a fugit de acasă când avea 14 ani, după o ceartă violentă cu mama ei. În toți acești ani, ea a trecut dintr-un internet-cafe în altul, trăind din mila altor clienți dependenți de jocurile pe internet.

Tânăra din orașul Hengdian, provincia chineză Zhejiang, a fost găsită de poliție după ce a folosit un card fals într-un internet-cafe, conform shanghaiist.com. Reținută de polițiști și dusă la secție, tânăra a povestit cum a fugit de acasă după ce s-a certat cu mama ei și cum a ajuns să trăiască și să mănânce numai în localurile de tip internet-cafe.

Când nu mânca și nu dormea, tânăra juca jocuri pe internet. În toți acești ani nu s-a angajat niciodată și a trăit din mila celorlalți clienți ai localurilor, dependenți la rândul lor de jocurile pe internet.

În 2008, China a fost prima țară care a recunoscut dependența de internet ca o afecțiune clinică. La momentul respectiv, conform datelor oferite de Liga Tinerilor Comuniști din China, 17% din tinerii chinezi de 17 ani erau dependenți de internet. Pentru aceștia au fost create centre speciale de tratament, în care se recurge la antrenamente dure fizice, într-un stil milităresc.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png