Tom Ford refuză să fie designerul Melaniei Trump! Nimeni nu vrea s-o îmbrace pe viitoarea Primă Doamnă

simeon stalpnicul png
Designerii celebri ├«i dau b─ât─âi ce cap so╚Ťiei lui Donald TrumpFoto: Getty

Cea mai controversat─â Prima Doamn─â a Statelor Unite ├«╚Öi caut─â designer, dar nimeni nu vrea s-o ├«mbrace! Mai mul╚Ťi creatori celebri au refuzat deja colaborarea cu Melania Trump (41 de ani), iar acestei liste lungi i se adaug─â acum ╚Öi Tom Ford.

Tom Ford a fost ├«ntrebat dac─â are inten╚Ťia de a o ├«mbr─âca pe viitoarea Prim─â Doamn─â a Statelor Unite ale Americii. Creatorul de mod─â a dezv─âluit c─â a refuzat-o pe Melania Trump ╚Öi acum c├ó╚Ťiva ani ╚Öi c─â nu are de g├ónd s─â colaboreze nici acum cu ea, pe motiv c─â so╚Ťia lui Donald Trump nu se potrive╚Öte cu imaginea brandului s─âu, potrivit The Washington Post. ├Än trecut, Tom Ford a colaborat cu Michelle Obama. Acesta a ├«mbr─âcat-o pe actuala Prim─â Doamn─â a Americii atunci c├ónd cuplul preziden╚Ťial a luat o cin─â la Palatul Buckingham, la invita╚Ťia Reginei Elisabeta.

simeon stalpnicul png
Tom Ford nu vrea s─â aib─â de-a face cu Melania TrumpFoto: Getty

Tom Ford se adaug─â listei designerilor care au refuzat-o pe Melania Trump, printre care ├«i amintim pe Tommy Hifiger, Carolina Herrera, Marc Jacobs, Kenzo, Diane von Furstenberg,Humberto Leon ╚Öi Opening Ceremony. Unii dintre ace╚Ötia chiar au avertizat-o pe Melania c─â dac─â ├«╚Öi cump─âr─â haine de la ei, s─â men╚Ťioneze c─â designerii nu au nicio implicare ├«n asta ╚Öi c─â nu o sus╚Ťin.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
seceta pamant crapat jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
FotoJet (1) jpg
canicula bucuresti 1 jpeg
probleme de sanatate batrani jpeg