Trump, ia exemplu! Cum se țin de mână un președinte și o Primă Doamnă

simeon stalpnicul png
Melania și DOnald Trump s-au purtat ca doi străini în vizita oficială în Israelfoto: Getty Images

La scurt timp după gesturile lipsite de tandrețe dintre Donald și Melania Trump din turneul lor prin Israel, Arabia Saudită și Vatican, fostul fotograf de la Casa Albă din timpul mandatelor lui Obama a publicat o imagine care arată cum ar trebui să se țină de mână un cuplu prezidențial.

Pete Souza, fostul fotograf oficial de la Casa Albă în timpul celor două mandate ale lui Barack Obama, a distribuit pe contul personal de Twitter o imagine cu Barack și Michelle Obama din 2015, de la un eveniment din Selma, Alabama.

Așa ar trebui să arate un președinte și o Primă Doamnă ținându-se d emână, pare să fie mesajul transmis de Souza.

— Yashar (@yashar) May 23, 2017

”Mă tot învârteam pe acolo, încercând să surprind câteva imagini din culisele evenimentului care marca împlinirea a 50 de ani de la abolirea sclaviei și de la marșul pentru drepturile civile de la Selma la Montgomery”, a povestit Souza. ”Când mi-am întors privirile spre scenă, am văzut că președintele și Prima Doamnă se țineau de mână în timp ce ascultau discursul lui John Lewis. Am reușit să fac câteva fotografii înainte ca cei doi să înceapă să aplaude”, a adăugat fotograful.

Totul a pornit de la gesturile stângace dintre actualul președinte al SUA și Prima Doamnă Melania Trump în recentul turneu religios. La aterizarea pe aeroportul din Tel Aviv, Melania a refuzat mâna întinsă de soțul ei, în vazul tuturor, iar scena s-a repetat aproape la indigo la sosirea cuplului prezidențial în Italia.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg