Toți au făcut ochii mari! Incredibil cum a putut să iasă la plimbare Adam Sandler! Ținuta face toți banii

Ultima actualizare:

Nu ai zice că e o mare vedetă! Recent, Adam Sandler a ieşit cu câinele la plimbare cu o ţinută neglijentă. În altă zi a fost surprins cu pantalonii căzuţi fiind împreună cu soţia sa!

Actorul aruncă ce apucă pe el  când îl plimbă pe bulldogul Meatball. Foto: Profimedia
Actorul aruncă ce apucă pe el când îl plimbă pe bulldogul Meatball. Foto: Profimedia

Actorul Adam Sandler (55 de ani), binecunoscut mai ales pentru rolurile din filmele Billy Madison (1995), Happy Gilmore (1996) şi Big Daddy (1999), a fost pozat de paparazzi împreună cu câinele său bulldog, numit Meatball, la plimbare pe malul Oceanului Pacific, în insula Oahu, Hawaii, SUA. Se află acolo pentru a turna filmul ”Murder Mystery 2”, împreună cu Jennifer Aniston (53 de ani). Ei şi-au reluat rolurile Nick şi, respectiv, Audrey Spitz, după ce primul film ”Murder Mystery”, din 2019, s-a bucurat de succes. 

E interesat doar să-şi facă fericit căţelul

În pauzele de filmare îşi aruncă pe el hainele pe care le nimereşte şi iese ca să-şi plimbe câinele. Actorul a luat-o cu el în Hawaii şi pe soţia sa, Jackie, ca să se bucure de vacanţă în timp ce el filmează. El a fost surprins de paparazzi cu pantalonii căzuţi , când era împreună cu soția la plimbare. Tot ce îl interesează mai mult e să-l facă fericit pe căţel. Meatball e descendentul unui alt câine, cu acelaşi nume, pe care Sandler l-a adorat.

 S-a făcut de râs  cu ţinuta neglijentă,  când a fost  pozat cu soţia. Foto: Profimedia
S-a făcut de râs cu ţinuta neglijentă, când a fost pozat cu soţia. Foto: Profimedia

Acela a apărut şi în filmul său „Little Nicky”, din 2000. Strămoşul actualului Meatball a fost cavaler de onoare la nunta lui Adam Sandler, din 2003, cu Jackie, acum în vârstă de 47 de ani.

Însă primul câine Meatball al actorului a murit în 2004, în urma unui atac de cord. Sandler i-a făcut funeralii cu peste 100 de invitaţi, cărora le-a oferit tricouri cu chipul animalului decedat. Din căsnicia cu Jackie, starul are două fiice, Sadie (15 ani) şi Sunny (13 ani). Adam Sandler are o avere de 420 de milioane de dolari.

Al Pacino dansează pe stradă la 81 de ani

Pacino  a vrut  să arate  ce bine se ţine. Foto: Profimedia
Pacino a vrut să arate ce bine se ţine. Foto: Profimedia

Celebrul actor Al Pacino a fost surprins, recent, dansând pe stradă cu căşti în urechi, în Beverly Hills, California, SUA. Starul, de 81 de ani, devenit faimos pentru modul cum a dansat tangou în filmul de mare succes ”Parfum de femeie”, din 1992, a vrut să arate tuturor că şi la vârsta lui încă mai poate dansa la fel de bine.

Nu i-a păsat că cineva ar fi putut crede că a luat-o razna, văzând un bătrân dezlănţuindu-se pe stradă. Îmbrăcat sport şi dezinvolt, Pacino a făcut mişcări de invidiat sub sărutul soarelui. El este încă plin de energie şi a jucat ultima oară în filmul ”Casa Gucci”, lansat anul trecut.

A avut relaţii cu Jan Tarrant, între 1988-1989, Beverly D'Angelo, între 1997-2003, şi Lucila Polak, între 2008-2018. Are 3 copii, Julie, de 32 de ani, Olivia, de 21 de ani, Anton, de 21 de ani, şi o avere de 120 de milioane de dolari.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net