Ultima fotografie făcută de o familie cu puțin timp înainte de atacurile din Sri Lanka


    Fotografia a fost făcută cu puțin timp înainte de atacurile teroriste din Sri LankaFoto: Facebook
Fotografia a fost făcută cu puțin timp înainte de atacurile teroriste din Sri LankaFoto: Facebook

290 de oameni au murit, iar alți peste 500 au fost răniți în urma atentatelor de duminică (21 aprilie), din Sri Lanka. O vedetă TV și fiica ei au murit într-una dintre explozii. Cele două au fost cazate la hotelul Shangri-La din Colombo, alături de familie, pentru a petrece Paștele.

Fotografia a fost postată pe Facebook de Shantha Mayadunne, alături de mesajul „Masa de Paște alături de familie”, la scurt timp înainte de atentat. Bilanțul masacrului din Sri Lanka a crescut la 290 de morți și peste 500 de răniți, după seria de explozii din biserici și hoteluri de lux din Sri Lanka. Atentatul a avut loc în ziua Paștelui Catolic, pe 21 aprilie. Printre victime se numără cel puțin 35 de străini. Opt explozii au avut loc în trei biserici, în timpul slujbei de Paște.

Au fost arestați 24 de suspecți

Cele mai multe dintre explozii au fost provocate de teroriști sinucigași. Autoritățile au arestat 24 de suspecți. La Colombo au fost instituite restricții de circulație până la noi ordine și rețele sociale au fost blocate temporare, potrivit stirileprotv.ro.  Sri Lanka este o țară majoritare budistă. Dintre cei 21 de milioane de locuitorii, aproximativ 1,2 milioane sunt catolici. Preşedintele ţării, Maithripala Sirisena,  a făcut apel la calm şi a rugat oamenii să colaboreze cu autorităţile. Organizația teroristă ISIS a revendicat masacrul din Sri Lanka.

Citește și 

Opt copii români se află în Sri Lanka, țară lovită de atentate teroriste

Bilanțul atentatelor din Sri Lanka a crescut la 290 de morți!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg