Un bărbat arestat la Kiev, după ce a amenințat cu un atentat sinucigaş cu grenadă în holul sediului Guvernului

Ultima actualizare:

    Poliția din Ucraina a arestat un bărbat care amenința că va detona o grenadă în clădirea guvernuluiFoto: AFP
Poliția din Ucraina a arestat un bărbat care amenința că va detona o grenadă în clădirea guvernuluiFoto: AFP

Poliţia ucraineană a arestat un bărbat care a încercat să comită un atentat sinucigaş, cu o grenadă, cu câteva ore înaintea unei şedinţe a Execurivului, în sediul Guvernului, la Kiev. Zona a fost încercuită de forţe de ordine.

Forţe speciale ale poliţiei au pătruns în sediul Guvernului şi l-au scos afară pe bărbat, potrivit unui fotograf AFP de la faţa locului. Pentru moment, ”este neclar” dacă este vorba despre o grenadă adevărată, a declarat purtărorul de cuvânt. Cartierul din centrul Kievului în care se află sediul Guvernului a fost izolat de către forţe de ordine.

”Nu voi ieşi viu de-aici”, a strigat bărbatul în clădirea Guvernului. Suspectul în vârstă de cincizeci de ani, îmbrăcat cu un tricou şi jeans, a cerut ”să fie daţi afară oamenii din holul” de la intrarea în sediul Guvernului. El a dat asigurări că ţine în mână o ”grenadă de luptă” şi a spus că este ”un fost deminator”. Persoane aflate la faţa locului au încercat să-l calmeze.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net