Un român a omorât în bătaie bebelușul iubitei lui, în Cehia! A aruncat cadavrul într-o pădure

Ultima actualizare:

    Tânăra de 19 ani locuia cu iubitul român în apartamentul părințilorFoto: blesk.cz/observatornews.ro
Tânăra de 19 ani locuia cu iubitul român în apartamentul părințilorFoto: blesk.cz/observatornews.ro

Crimă de o bestialitate ieșită din comun! Robert N., de 28 de ani, a omorât în bătaie bebelușul de doar două luni al iubitei lui, vineri seară (2 octombrie). Oroarea a avut loc în Prelouc, un oraș aflat în regiunea Pardubice, în Cehia.

Românul și iubita lui, Sasha, de 19 ani, locuiau împreună cu părinții tinerei și cei doi copii ai ei, o fiică de un an și un băiețel de două luni. Conform presei locale, bărbatul s-ar fi enervat pe bebeluș, pentru că nu se oprea din plâns. El a lovit copilașul cu pumnii în zona capului. În timp ce românul comitea oribila crimă, mama bebelușului dormea profund, aflându-se sub influența alcoolului.

Mama copilului a fost de acord să ascundă cadavrul

Șocant este că a doua zi, când și-a găsit fiul mort, femeia a fost de acord cu iubitul criminal, să ascundă cadavrul băiețelului într-o pădure, relatează observatornews.ro.

"Ea a fost de acord să scape de cadavru. Potrivit anchetatorilor, iubitul ei a pus trupul neînsuflețit într-o valiză, pe care au așezat-o într-un cărucior. Apoi, au îndesat mai multe haine, pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebelușul. Au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara orașului și, când au aflat că poliția este pe urmele lor, au încercat să se ascundă", a declarat judecătorul Karel Gobernac. 

Poliția din Pardubice a aflat despre crimă de la colegii lor din România. Părinții lui Robert N. au fost cei care au raportat crima la poliție.

"În România, părinții unui cetățean de 28 de ani din aceeași țară au anunțat polițiști că fiul de două luni al actualei iubite a fiului său a fost ucis în Přelouč, Pardubice, în circumstanțe încă neclare", a afirmat purtătorul de cuvânt al poliției, Marketa Janovska. Cuplul a fugit din oraș cu fetița de un an, însă a fost găsit la puțin timp. Mai întâi a fost prinsă femeia, în apartamentul unei prietene. Ea le-a spus mai apoi polițiștilor unde se află ascuns iubitul ei.

"Femeia a confirmat faptul că fiul ei a murit după un atac fizic al iubitului ei. Apoi a dus poliția la locul unde a fost ascuns corpul copilului decedat, într-o zonă împădurită din afara orașului", a mai spus purtătorul de cuvânt a poliției din Pardubice. Românul a fost arestat și, în timpul interogatoriului, și-a recunoscut fapta. El riscă între 15-20 de ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net