Un român acuzat de spălare de bani și zeci de jafuri, prins în Spania

24 ianuarie 2022

├Än sf├ór╚Öit s-a f─âcut dreptate! Un rom├ón de 43 de ani, c─âutat ├«n ├«ntreaga Europ─â pentru sp─âlare de bani ╚Öi zeci de jafuri, a fost arestat de poli╚Ťia spaniol─â. El a fost extr─âdat ├«n Italia unde va face ├«nchisoare. 

barbat catuse jpg

Pe data de 13 decembrie 2021, rom├ónul, al c─ârui nume nu a fost f─âcut public, a fost arestat ├«n Almeria, Spania, dup─â ce oamenii legii au stabilit c─â b─ârbatul este destinatarul unui mandat european de arestare, emis de Parchetul din Udine, Italia. 

Cet─â╚Ťeanul rom├ón trebuie s─â execute o pedeaps─â de 2 ani ╚Öi 8 luni de ├«nchisoare pronun╚Ťat─â ├«n urma unei condamn─âri de c─âtre Tribunalul din Udine, Italia, pentru sp─âlare de bani ╚Öi primire de bunuri furate.

B─ârbatul, ├«mpreun─â cu un compatriot, a fost fost oprit, ├«n septembrie 2007, la Tarvisio, ├«n timp ce conducea o furgonet─â la ie╚Öirea din Italia, ├«ndrept├óndu-se spre Rom├ónia. ├Än vehicul a fost g─âsit─â o motociclet─â care fusese furat─â cu c├óteva zile ├«nainte din Forli. 

Pentru a se sustrage de la control, cei doi str─âini au prezentat documente care atestau dreptul de proprietate asupra autovehiculului, dar care s-au dovedit a fi false. Dup─â o scurt─â perioad─â de arest preventiv, cet─â╚Ťeanul rom├ón, responsabil ╚Öi de alte jafuri comise ├«n Italia, a disp─ârut, transmite Poli╚Ťia din Italia, pe pagina sa de internet.

Dup─â pronun╚Ťarea sentin╚Ťei, investiga╚Ťiile am─ânun╚Ťite efectuate de  poli╚Ťi╚Ötii din Udine, cu sprijinul Direc╚Ťiei Centrale a Poli╚Ťiei Criminale, Serviciul de Cooperare Poli╚Ťieneasc─â Interna╚Ťional─â, au constatat c─â rom├ónul fusese depistat, ultimii ani, ├«n mai multe ╚Ť─âri europene.

Prin urmare, anchetatorii au reu╚Öit s─â-l localizeze pe rom├ón ├«n Spania, unde, pe 13 decembrie 2021, a fost arestat ├«n Almeria de c─âtre poli╚Ťia spaniol─â, ca urmare a dispozi╚Ťiei Parchetului din Udine. La 18 ianuarie, a fost extr─âdat ├«n Italia ╚Öi trimis la ├«nchisoarea din Perugia.

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cherries g1d0a4070a 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg
elevi evaluare nationala jpeg