Un turist s-a aruncat gol de la etaj, după ce a făcut sex cu o prostituată

Ultima actualizare:

    S-a aruncat de la etaj după o partidă de sex cu o prostituatăFoto: captură foto/Daily Mail
S-a aruncat de la etaj după o partidă de sex cu o prostituatăFoto: captură foto/Daily Mail

Un turist britanic din Thailanda s-a rănit grav după ce s-a aruncat peste balcon, de la etaj, după o partidă de sex cu o prostituată. Polițiștii au fost muți de uimire când au ajuns la fața locului.

Bărbatul, despre care se crede că ar avea în jur de 40 de ani, a mers în noaptea de vineri spre sâmbătă, 2-3 iunie, la un mic hotel din orașul Pattaya, împreună cu Sittipong Maneekat (35 de ani), o prostituată, după cum precizează Daily Mail.

Pe la ora 5.00 dimineața, după ce turistul s-a culcat cu femeia, s-a aruncat pe geam complet dezbrăcat. Trecătorii au chemat ajutor și l-au filmat pe bărbat în timp ce stătea lungit pe pământ, rănit serios în urma impactului cu solul.

Câțiva martori au încercat să-l acopere pe bărbat cu un prosop și i-au făcut rost și de niște pantaloni scurți, în timp ce medicii de la ambulanță i-au bandajat capul. El a fost dus apoi la spitalul Banglamung din orașul thailandez Pattaya.

Polițiștii nu-l pot identifica pe turist, întrucât pașaportul său se află încă într-un seif din hotel. La rândul ei, prostituata a mărturisit că bărbatul este străin, englez și că nu s-au certat sau bătut, ba chiar s-au simțit bine împreună. Polițiștii au cercetat camera în care au stat cei doi, dar n-au găsit semne de violență, ci doar țigări și prezervative folosite.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net