Uraganul Dorian ar putea ajunge în Europa! Ce spun specialiștii

image
Uraganul Dorian a curmat viața a zeci de persoaneFoto: AFP

Uraganul Dorian, care a devastat Bahamas și a curmat viața a zeci de oamni, ar putea ajunge, într-un final, în Europa. Uraganul poate călători de-a latul Oceanului Atlantic, ajungând retrogradat la stadiul de simplă furtună pe continentul nostru.

Din fericire, în călătria lui, uraganul Dorian își va pierde mult din capacitate. Ajuns în apropierea continentului nostru, acesta nu va mai avea putere, potrivit specialiștilor. El va fi o simplă furtună, spun meteorologii. Venirea ex-uraganului Dorian în Europa ar putea aduce vreme caldă, în unele părți ale continentului.

În schimb, în nord-vest, în zona Marii Britanii şi Scandinaviei, rămăşiţele lui Dorian vor aduce vânt puternic şi ploi reci, relatează Digi24.

Bilanț tragic după trecerea urganalui Dorian

Uraganul Dorian a făcut prăpăd în Bahamas. Bilanțul a ajuns la 43 de morți și sute de răniți. Autoritățile se tem, însă, că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare.

Uraganul Dorian a trecut de Carolina de Nord, aducând ploi abundente care au inundat părţi ale coastei. Furtuna, care a lovit ţărmul Carolinei de Nord cu o intensitate mai scăzută, fiind trecută în categoria 1 a uraganelor, se îndreaptă în prezent spre nord, peste Atlantic, având în drum zona de sud-est din New England şi urmând apoi să lovească părţi din Nova Scotia, în Canada.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
reghecampf si anamaria prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
politist rutier local
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg