VIDEO Explozie puternică la o clinică medicală din Teheran! 18 persoane au murit


    O explozie puternică a avut loc la o clinică medicală din capitala Iranului Foto Captură video
O explozie puternică a avut loc la o clinică medicală din capitala Iranului Foto Captură video

Optsprezece oameni au murit şi alţi şase au suferit răni în urma unei explozii care a avut loc din cauza unei scurgeri de gaze la o clinică medicală din nordul capitalei iraniene.

Explozia a fost provocată de o scurgere de gaze, a declarat guvernatorul adjunct al Teheranului, Hamid Reza Goudarzi, la televiziunea de stat. Ulterior, ministrul adjunct al Sănătăţii, Iraj Harirchi a completat că 15 femei şi trei bărbaţi şi-au pierdut viața în urma exploziei puternice. 

Clinica, în care la momentul exploziei se aflau 25 de angajaţi, efectuează în principal intervenţii chirurgicale uşoare şi servicii de imagistică medicală, a spus Harirchi. 

Explozia a avut loc la subsolul clădirii, dar a făcut victime și la etajele superioare atât printre pacienţi, cât și printre persoanele care le însoţeau. Conform reprezentantului pompierilor din Teheran, explozia ar fi fost generată de buteliile de gaz din subsolul clinicii, care ar fi luat foc.Săptămâna trecută a avut loc o altă explozie, la o bază militară din apropiere de Teheran, despre care Ministerul Apărării a anunţat că a fost provocată de o scurgere la un rezervor de la o unitate de stocare a gazelor. Din fericire, acea explozie nu s-a soldat cu victime sau cu persoane rănite.

#BreakingNewsFootage allegedly shows an explosion somewhere close to Tajrish square, north of #Tehran #Iran. The cause of the explosion is still unknown. pic.twitter.com/ejiG0ZOLNi — Nafiseh Kohnavard (@nafisehkBBC) June 30, 2020

#BreakingNewsFootage allegedly shows an explosion somewhere close to Tajrish square, north of #Tehran #Iran. The cause of the explosion is still unknown. pic.twitter.com/ejiG0ZOLNi

— Nafiseh Kohnavard (@nafisehkBBC) June 30, 2020

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (8) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg