VIDEO Patru ruși care s-au crezut zmei au fost bătuți cu scaunele de chelnerii unui local popular din Muntenegru

Patru turiști ruși au primit un răspuns foarte ferm după ce au intrat agresiv într-un local popular dintr-o zonă turistică din Muntenegru. Chelnerii i-au pus repede la respect punând mâna pe scaune și lovind fără milă. Rușii, foarte aroganți, au început să dea ordine pe terasă producând neplăcerea tuturor celor din jur, dar până la urmă s-au ales cu o bătaie ca la carte.

image

Liniștea din Viti Do, un sătuc liniștit de lângă Budva, în Muntenegru, a fost spartă de un grup de patru turiști ruși puși pe harță. care a provocat o încăierare cu localnicii.

Ar fi fost în stare de ebrietate și ar fi fost văzuți conducând agresiv până s-au oprit în satul Viti Do. Mai mult, au fost pe punctul de a accidenta un motociclist, relatează European Pravda.

Rușii s-au crezut „zmei” în sătucul din Muntenegru

Potrivit primelor date din ancheta poliției, unul dintre ruși i-a insultat pe localnici și pe chelneri. Rușii au blocat intrarea pe faleză cu mașina, apoi au dărâmat standul unei agenții de turism și l-au atacat pe chelnerul unui restaurant din apropiere, rănindu-l la cap.

Apoi l-au agresat și pe patronul localului și au început spargă lucruri pe terasă. Angajații au intervenit, încercând să oprească gesturile violente ale turiștilor ruși.

Un martor al incidentului a filmat momentul în care chelnerii trec de la răbdare și vorbă bună la atac și încep să-i lovească pe ruși cu scaunele. În imagini se observă unul dintre cetățenii ruși la pământ, iar ceilalți fac eforturi să se ferească. Imaginile au devenit virale.

De ce Rusia a rupt prietenia cu Muntenegru

Budva, un oraș de coastă din Muntenegru, cu o populație de aproximativ 13.000 de locuitori, atrage de mai mulți ani mulți turiști ruși.

Muntenegru, țară cu 620.000 de locuitori, a avut relații strânse cu Rusia, însă acestea s-au răcit după decizia de a intra în NATO, în ciuda avertismentelor lui Vladimir Putin.

În 2016, Muntenegru a acuzat serviciile secrete ruse și naționaliștii sârbi că au încercat să-i saboteze aderarea la alianța nord-atlantică.

Țara de la malul Adriaticii a rămas, însă, o destinație populară pentru ruși, care pot intra fără viză și pot sta aici timp de 30 de zile fără să fie necesar un permis de rezidență.

Potrivit guvernului din Muntenegru, rușii dețin aproximativ 19.000 de unități imobiliare în această țară, iar investițiile acestora echivalau în 2019 cu un sfert din PIB-ul țării, relatează Reuters.

Printre cetățenii ruși care s-au refugiat în Muntenegru se numără oameni de afaceri și familiile lor, dar și tineri care au plecat din Rusia pentru a scăpa de mobilizarea ordonată de Putin și a evita să fie trimiși să lupte în Ucraina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net