VIDEO șocant. O femeie într-o rochie specială s-a stropit cu sânge pe covorul roșu de la Cannes

Ultima actualizare:

Un incident șocant a marcat seara de duminică a Festivalului de Film de la Cannes. O femeie a protestat chiar pe covorul roșu față de invazia rușilor în Ucraina. Tânăra a așteptat să treacă de agenții de securitate, apoi, în fața camerelor, a spart două pungi cu sânge pe care l-a turat pe ea.

Foto: Captură video AFP
Foto: Captură video AFP

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a apărut într-o rochie lungă, în culorile drapelului ucrainean, galben și albastru, și și-a turnat o substanță roșie, care pare că imită sângele, în timp ce se afla pe treptele Palais des Festivals, relatează WION.

În imagini se observă că tânăra trece de agenții de securitate, se uită insistent către fotografi, parcă să atragă atenția, apoi urcă încet treptele. La un moment dat se întoarce și privind spre obiectivele camerelor viedeo scoate din rochie două pungi cu substanța roșie pe care le ridică deasupra capului, le sparge și se mânjește cu sângele fals în timp ce zâmbește la camerele care o filmau.

Incidentul a avut loc duminică, în timpul proiecției filmului „Acid” al lui Just Philippot.

A fost rapid înconjurată de agenții de securitate care au înlăturat-o de pe trepte, apoi alți colegi au venit în ajutor pentru a o scoate afară pe tânără.

„Nu ne mai violați”

Nu este primul protest pe covorul roșu de la Cannes. În 2022, o femeie și-a smuls rochia, dezvăluindu-și corpul pictat în culorile drapelului ucrainean. Avea scris pe ea mesajul „Nu ne mai violați”.

Purtând chiloți pătați în culoarea roșie, cu urme de mâini pe fese, ea a strigat și a pozat pentru fotografi înainte de a fi îndepărtată de către agenții de securitate.

Anul trecut, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a apărut într-un mesaj video înregistrat în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes în care a vorbit despre atrocitățile petrecute în Ucraina o dată cu invazia rușilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net