VIDEO. Un cal de curse a vrut să se plimbe cu trenul. Animalul a fugit din ţarc şi a ajuns pe peronul unei gări din Australia

Situație incredibilă în Sydney. Un cal de curse a fugit din ţarc şi a ajuns pe peronul unei gări, unde a vrut să se urce într-un tren. Animalul a fost recuperat, până la urmă, de proprietar.

image

Imagini bizare prinse de camerele de supraveghere de pe peronul stației Warwick Farm din Sydney arată cum un cal de curse a năvălit pe peronul gării și a speriat pasagerii. Timp de câteva minute, animalul acoperit de o pelerină bej a galopat pe peron, în timp ce câteva persoane încearcă să se ferească din calea lui. Ulterior, a așteptat trenul în dreptul liniei galbene de pe peron.

Directorul executiv al Sydney Trains, Matthew Longland, a declarat că personalul a fost avertizat că un pasager „hoinărea” chiar înainte de miezul nopții, pe 5 aprilie, dar, surpriză, „pasagerul” era, în realitate, calul. Autoritățile locale au făcut haz de necaz și au anunțat că urmăresc pe cineva îmbrăcat cu un covor și cu chef de joacă.

„Este o minune că nu a încercat să urce în tren”

La scurt timp, propietarul a sosit la fața locului. Calul a fost luat și pus în spatele unei remorci, înainte de a fi dus înapoi la țarc. Nu au fost persoane rănite și nici animalul nu a avut de suferit, au anunțat autoritățile. Gara se află în apropierea unui hipodrom și, probabil, animalul a reușit să scape din țarc pe parcursul nopții.

„Din când în când găsim animale pe peron, în special vaci. De data asta a fost mai neobișnuit, deoarece era un cal într-o stație. Este o minune că nu a încercat să urce în tren, ca să fiu sincer. Vestea bună este că a fost capturat și este evident sănătos și nevătămat”, a declarat Matthew Longland, potrivit 9news.com. Întrebat dacă animalul va primi amendă pentru că nu a cumpărat bilet, directorul executiv a dezvăluit răzănd că echipa „i-a dat calului un avertisment sever”.

Ministrul transporturilor din NSW, Jo Haylen, a declarat că animalul a fost un pasager cuminte și că a stat „în spatele liniei galbene, ceea ce este un lucru bun”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net