Vladimir Putin a căzut în nas la o partidă de hochei. Totul a fost filmat

11 mai 2019
article img
Vladimir Putin, căzătură de zile mari la o partidă de hocheiFoto: captură video

Un împătimit al hocheiului, președintele rus Vladimir Putin (66 de ani) a participat la un meci demonstrativ în care a înscris opt goluri. Faza serii a fost însă momentul în care s-a împiedicat și a căzut în timp ce saluta spectatorii din tribune.

Liderul de la Kremlin s-a făcut de râs pe arena din Soci. Bucuros de victorie și de faptul că a reușit să înscrie opt goluri în meciul de hochei, Putin a făcut un tur al ringului pentru a-i saluta pe cei care-l aclamau. Neatenția l-a costat, iar momentul în care s-a împiedicat și a căzut s-a viralizat rapid pe Internet, unde s-au făcut și glume cu privire la incident. Putin nu a văzut că suprafața de gheață era întreruptă de un covor roșu. Deși gărzile sale de corp au încercat să-i atragă atenția, președintele rus nu a fost pe fază și a căzut pe burtă.

article img
Vladimir Putin a căzut pe covorul roșu din arena de hocheiFoto: captură video

Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, Vladimir Putin s-a ridicat și și-a continuat turul de onoare. Vladimir Putin a jucat în echipa legendelor, alături de vedete ale hocheiului rusesc precum Slava Fetisov şi Pavel Bure. Echipa adversă a fost formată din jucători amatori, în care au fost incluşi prietenul din copilărie al lui Putin, Ghennadi Timcenko, miliardarul Vladimir Potanin şi mai mulţi guvernanţi ruşi.

article img
Putin este un mare amator de hocheiFoto: EPA