Ioan Andone l-a descoperit pe Şumi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elevul îşi întâlneşte astăzi profesorul. Şumudică a fost pregătit în "Regie" de Ioan Andone, cel care l-a transferat de la Corvinul Hunedoara, iar dinamovistul spune că Şumi era un jucător liniştit şi disciplinat, nu ca în prezent.

Client al Comisiei de Disciplină ca antrenor, Marius Şumudică nu era o fire rebelă în perioada când era jucător. Ioan Andone, adversarul Rapidului de azi, l-a avut sub comandă pe Şumudică în urmă cu mai bine de un deceniu.

"Eu l-am adus de la Corvinul la Sportul, îl cunosc demult. Era un atacant bun, avea viteză, execuţie şi reuşea să înscrie. Nu era un tip coleric şi m-am înţeles bine cu el", dezvăluie "Fălcosul".

În privinţa calităţilor de antrenor, Andone evită să se pronunţe în cazul lui Marius Şumudică: "Ca antrenor nu pot să comentez nimic de el, nu e normal să fac aşa, pentru că avem aceeaşi meserie".

"Eu trebuie să bat Rapidul, eu zic că se poate", mai spune Andone. Şi Şumudică are speranţe de victorie: "Jocul cu Dinamo are o importanţă uriaşă în realizarea obiectivului nostru. "Ne batem cu ei pentru locul de Liga Europa. Nici una dintre echipe nu are prea multe şanse la campionat. Trebuie să ne luăm revanşa din tur când am pierdut cu 3-2!".

Derby şi între manechine

Rapid - Dinamo stârneşte orgolii şi în lumea modellingului. Manechinele Livia Tavaluc şi Cristina Roman şi-au arătat suportul pentru echipele lor favorite prin intermediul make-up artistului Sorin Papa.

simeon stalpnicul png

Acesta le-a fardat şi apoi le-a pictat pe corp numele şi siglele celor două formaţii, precum şi numele celor doi jucătorilor preferaţi: Ovidiu Herea şi Marius Alexe.

Noutăţi Rapid

Copos, glume cu Badea. Patronul Rapidului i-a trimis ironic omologului de la Dinamo un sac cu cărbuni. Badea l-a luat şi el peste picior pe Copos: “Nici măcar nu ştie ce mi-a trimis, e vorba de o cutie de cărbuni, nu un sac, şi pe care mi-a vândut-o, nu mi-a dăruit-o. Din obişnuinţă, mi-a trimis-o cu tot cu factură. În sinea lui e dinamovist şi strigă: «Hai Rapid Dinamo!»”.

 Jucătorii au stat acasă înainte de derby! Şumudică nu şi-a mai ţinut elevii în cantonament, iar aceştia au primit bine vestea. Tehnicianul le-a transmis însă clar: „dacă vă prind prin cluburi urmează sancţiuni dure”.

 Pancu, al doilea căpitan. Cu Marius Constantin suspendat şi cu Lazăr lăsat în afara lotului, Pancu are şanse să devină al doilea căpital al giuleştenilor. Spadacio va purta banderola, dar nu este exclus ca în funcţie de evoluţia lui Pancu acesta să fie numit de Şumi căpitanul echipei.

Bozovici, gata să semneze. Speriat de ce s-a întâmplat cu Lazăr, care a fost anunţat că nu va mai juca la Rapid dacă nu semnează, muntengereanul le-a transmis oficialilor că va semna un nou contract. Bozovici ar urma să încaseze un salariu de 170.000 de euro.

Noutăţi Dinamo

406 de fani la meci. Dinamoviştii au primit 406 bilete pentru a-şi susţine favoriţii în meciul de azi. Aceştia au acces în stadion până la ora 19:00, meciul fiind programat cu un ceas mai târziu.

Dinamoviştii n-au primă. La fel ca în meciul tur, roş-albii vor juca fără un bonus special, ei având promisă doar o primă de obiectiv la finaul campionatului.

 Dolha sau Naumovski. Andone are de ales între cei doi portari după ce Bălgrădean, care a fost titular în primele două etape, s-a accidentat. Favorit pare Dolha, care în ultimul timp a apărat la Dinamo II, în timp ce Naumovski a fost doar rezervă.

Au lua masa împreună. După ce au pregătit tactica la Săftica, aseară staff-ul tehnic şi jucătorii au servit cina la restaurant, practică deja obişnuită de când Ando e la echipă.

 Dănciulescu e titular. Danciu va juca diseară, fiind motivat că până acum nu a dat decât un gol în Giuleşti. S-a întâmplat acum şapte ani, în 2004, când giuleştenii au câştigat cu 2-1.  În plus, e cel mai experimentat din lotul „câinilor” având 17 derby-uri contra Rapidului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
SYLVESTER MOTAN jpg
padure jpg
storm 4651306 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net