«Ioniţă, chiar nu ai gusturi?»

Ultima actualizare:

    Alex Ioniţă  e criticat de presa  din Germania. Katharina, fostă  Miss Köln, îl aşteaptă  pe Ioniţă să-i arate  de ce sunt în stare  nemţoaicele
Alex Ioniţă e criticat de presa din Germania. Katharina, fostă Miss Köln, îl aşteaptă pe Ioniţă să-i arate de ce sunt în stare nemţoaicele

Nemţii de la Bild continuă războiul cu Alexandru Ioniţă, după ce acesta a declarat în Click! că femeile din Germania sunt urâte.

Telenovela „Ioniţă şi nemţoaicele" continuă la Köln. După ce a declarat în exclusivitate pentru Click! că nu-i plac femeile din Germania, fostul atacant al Rapidului a intrat în colimatorul tabloidului „Bild", care l-a numit pentru asta „omul rău al zilei" în ediţia de vineri.

În plus, nemţii i-au adus ieri lui Ioniţă şi contraargumente, prezentându-i-o pe Miss Köln. „Frumuseţe mai mare pe tot Rhinul nu există, domnule Ioniţă", a fost introducerea făcută de cotidianul german Katharinei Kermelk, în vârstă de 21 de ani, regina frumuseţii en-titre a oraşului de pe malurile Rhinului.

Aceasta s-a arătat nedumerită de gusturile pentru femei ale atacantului de 20 de ani, propunându-i chiar un armistiţiu: „Ioniţă, e timpul să deschizi ochii, te aştept la următorul concurs de Miss".

Citeşte şi:

Alexandru Ioniţă: «Nemţoaicele sunt urâte»

Vezi cele două eurogoluri marcate de Ioniţă în ultimul amical - VIDEO 

Ioniţă şi-a făcut deja prieteni la Koln - FOTO

Alexandru Ioniţă: «Femeile sunt fierte după caşcaval!»

Ce spun cititoarele site-ului Bild

Stella (22) şi Fabienne (22), studente: „Ioniţă greşeşte, sau poate nu e în echipa care trebuie”.

Jasmin Lord (20), din telenovela „Dragoste Interzisă”: „Sunt femei frumoase la Köln. Sfatul meu: plimbă-te puţin pe la terasele de pe malul Rhinului”.

Lisa (22), organizatoare de evenimente: „Am fost în multe oraşe din Germania, dar nicăieri nu sunt femei mai frumoase ca în Köln”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net