Irina Truică a început lupta pentru gemene

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce e mai greu abia acum începe pentru Irina Truică. După ce a suportat ameninţări, jigniri, infidelităţi şi minciuni din partea soţului, ea va da azi ochii cu avocaţii acestuia la Judecătoria Buftea, unde va începe procesul de custodie.

Ea a câştigat custodia temporară a fetiţelor în urma procesului din St. Maarten (aflat sub jurisdicţie franceză), însă el nu cedează şi i-a intentat proces în România, sperând că la Buftea nu a ajuns încă Uniunea Europeană.

Remus Truică a depus o ordonanţă prezidenţială la Judecătoria Buftea, iar azi se aşteaptă un verdict în această cauză. Dacă miliardarul Truică tace mâlc, stă ascuns şi ascultă orbeşte indicaţiile avocatului său, Valeriu Stoica, Irina aleargă de colo-colo cu dosare de acte în mână, implicându-se trup şi suflet în acest proces, alături de avocaţii ei.

Fetela au fost încredinţate temporar mamei, în urma procesului din Caraibe

simeon stalpnicul png

Femeia a fost surprinsă ieri de fotoreporterii Click! la cabinetul de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu, unde s-a prezentat cu câteva extrase de cont luate tot ieri de la bănci. Îngândurată şi stresată la maximum, Irina Truică a făcut o vizită şi la farmacie, de unde probabil şi-a luat calmante şi vitamine, care să îi dea putere în acest proces dureros.

Truică nu i-a dus înapoi copiii la timp

Miliardarul Remus Truică nu s-a dezminţit şi i-a mai tras o ţeapă soţiei. Deşi stabiliseră de comun acord ca gemenele să-şi petreacă vacanţa cu tatăl până pe 21 iulie, acesta nu a respectat învoiala şi nu i-a adus Irinei fetele înapoi la data convenită. Mama a suferit, cu atât mai mult cu cât nu le-a văzut pe minore chiar de ziua lor.

Click! spune

simeon stalpnicul png

Judecătoria Buftea e renumită pentru succesul pe care îl au azi bărbaţii bogaţi, care vor să ia copiii de la mame. Cel mai recent caz: soţii Columbeanu.

Judecătorii i-au încredinţat-o aici, de două ori, pe micuţa Irina (4 ani) lui Irinel Columbeanu. Moni a câştigat însă recursul la Tribunalul Bucureşti. Procesul pentru custodie nu este nici acum încheiat.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Miliardarul Truică şi-a lăsat fetele pe mâna bonei

Miliardarul

Truică ameninţă cu sinuciderea

Truică,

te iubeai cu  Ferenţ când soţia  era gravidă?

Truică

şi-a ameninţat soţia cu ranga în Caraibe

Miliardarii

din Snagov şi-au lăsat soţiile fără bani!

Truică

s-a mutat pe iahtul botezat cu numele soţiei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net