Irinel Columbeanu i-a luat Monicăi apartamentul din Victoriei

3 martie 2011

Irinel Columbeanu a precizat, în instanţă, că apartamentul situat în Piaţa Victoriei din Capitală a fost donat soţiei sale, donaţie ce va fi revocată.

Omul de afaceri a mers la notar şi a revocat donaţia, iar la uşa Monicăi a ajuns deja un executor judecătoresc care a anunţat-o că trebuie să părăsească apartamentul în 24 de ore, astfel va fi evacuată.

Citiţi şi:

Foştii vecini ai Monicăi Columbeanu din Bacău: ”Păcat că divorţează! Noi o ştim ca pe o copilă cuminte, timidă şi politicoasă”

Irinel, ajutat de Moş Crăciun

Irina rămâne la Irinel

Căsnicia dintre soţii Columbeanu a ajuns la final, după 5 ani, Monica depunând actele de divorţ la 21 februarie, la judecătoria Buftea, iar primul termen va avea loc la 21 martie. La mijloc se află însă şi micuţa Irina (4 ani), care i-a fost încredinţată temporar lui Irinel Columbeanu, pe motiv că minora se roagă la Moş Crăciun să nu mai plece în SUA, iar în ţară nu are unde să locuiască alături de mama sa, deoarece aceasta nu are un domiciliu stabil.

Monica şi Irinel s-a cunoscut pe vremea când actuala doamnă Columbeanu avea doar 17 ani şi a părăsit oraşul natal Bacău pentru o viaţă de lux în Capitală. Deşi gurile rele spuneau că frumoasa tânără l-a ales pe Irinel datorită banilor acestuia, ea ţi-a declarat dragostea eternă pentru miliardar şi a ales să participe la prezentări de modă şi emisiuni TV, pentru a-şi câştiga singură banii.

Cei doi soţi Columbeanu erau, la începutul căsniciei, de nedespărţit, însă, în ultimele luni, aceştia nu mai apăreau nicăieri împreună. Mai mult, Monica a ales drumul Statelor Unite, părăsind, alături de mama şi de fiica sa, meleagurile mioritice şi, implicit, pe soţul ei. Mai mult, Crăciunul a găsit-o într-un club din Capitală, alături de sora sa, dar fără Irinel aproape. Nici la încpeutul acestui an, cu ocazia zilei fetiţei lor, soţii Columbeanu nu au fost împreună, tatăl micuţei, miliardarul Irinel Columbeanu, organizându-i acestei o petrecere din cadrul căreia a lipsit Monica.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg
BeFunky collage (21) jpg