Irinel Columbeanu: «Nu am fugit din Piaţa Universităţii»

Ultima actualizare:

    Irinel Columbeanu, îmbrâncit de protestatari (Foto: captură video Realitatea TV)
Irinel Columbeanu, îmbrâncit de protestatari (Foto: captură video Realitatea TV)

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a explicat de ce a părăsit precipitat  Piaţa Universităţii, duminică seara.

Columbeanu a declarat că s-a dus în mijlocul protestatarilor singur, pentru a vedea cu ochii lui ce se întâmplă acolo, şi nu dorea să atragă atenţia asupra sa.

„Eu am vrut să mă duc acolo să văd cu ochii mei ce se întâmplă. De aceea m-am dus singur, doresc să precizez acest lucru, fiindcă nu-mi era frică de nimic. Eu am intrat undeva la mijlocul distanţei dintre Inter şi intersecţia de la Universitate. Eu am crezut că o să reuşesc să trec neobservat, nu mi-am dat seama că au apărut din senin mai multe camere şi eu nu mă dusesem acolo să dau interviuri, ci să constat cu ochii mei ce se întâmplă. Faptul că acele camere erau însoţite şi de reflectoare a făcut ca atenţia mai multor participanţi să se îndrepte asupra prezenţei mele acolo, ceea ce a generat imediat o dilemă”, a explicat Irinel Columbeanu, pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV.

El a spus că a ales să părăsească Piaţa pentru că s-a creat o busculadă în jurul lui şi nu a dorit ca aceste incidente să degenereze în violenţe.

„S-au format două tabere – una pro şi una contra, care au început practic la un moment dat să discute peste capul meu şi mi-am dat seama că s-a creat şi o busculadă, eu fiind la mijloc, dar lucrul care m-a îngrijorat foarte mult era că această busculadă risca să degenereze, nu pot să spun că neapărat într-o bătaie, dar spiritele s-au încins foarte repede între cei, hai să spun pro, şi cei contra prezenţei mele acolo. Ultimul lucru pe care aveam de gând să îl fac acolo era să mai adaug şi eu gaz pe foc. Ca atare, am ieşit aproape pe unde am venit, şoferul nici nu apucase să parcheze maşina, am văzut un taxi, m-am suit în el şi am plecat. N-aveam nicio problemă să mai rămân dacă nu s-ar fi creat această busculadă. Vreau să spun că nu am fugit de acolo, ci faptul că am ales să părăsesc locul pentru a nu degenera în tensiuni care să se adauge celor prezente. Când am văzut că oamenii se îmbrâncesc între ei, aceasta a fost, cred eu, opţiunea cea mai bună”, a adăugat Columbeanu.

Citeşte şi:

Irinel Columbeanu, îmbrâncit de protestatari la Piaţa Universităţii: «Păcăliciule!» FOTO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net