Iubita lui Năstase se teme că pierde fetiţa

simeon stalpnicul png

Iubita lui Ilie Năstase, fostul fotomodel Brigitte Sfăt, s-a prezentat la primul termen în procesul de divorţ cu Ovidiu Torj. Dacă la acest capitol lucrurile sunt clare, în ceea ce priveşte custodia fetiţei de trei ani se anunţă o luptă acerbă.

Brigitte Sfăt s-a prezentat la proces cu doi martori, mama şi o prietenă, care au depus mărturie despre relaţia dintre fosta manechină şi Ovidiu Torj. Iubita lui Ilie Năstase a fost sunată de soţ care i-a transmis că nu va participa la proces, semn că şi acesta doreşte ca procesul de divorţ să se încheie repede.

Brigitte Sfăt în pragul depresiei: "E absurd să se trimită citaţie în Austria, când Ovidiu Torj trăieşte în ţară"

Năstase a introdus-o pe Brigitte în familie

Brigitte Sfăt: «Am căutat pe net să aflu cine e Ilie Năstase!»

"Sper să se finalizeze divorţul. M-a sunat Ovidiu să îmi spună că nu vine, dar mă aştept la orice din partea lui", a declarat Brigitte.

Dacă în ceea ce priveşte divorţul atât Brigitte Sfăt cât şi Ovidiu Torj sunt de acord, nu acelaşi lucru se poate spune despre custodia copilului lor, Sara, pentru care se va da o luptă acerbă.

"El a făcut o plângere la Protecţia Copilului că fata nu este tratată corespunzător de mamă. Trebuie să vedem referatul făcut de asistenţii sociali care au vizitat-o pe mama Brigittei, unde stătea micuţa Sara. Instanţa va decide cui va rămâne copilul", a declarat Tripona Murgu, avocata Brigittei.

Afectată de dorinţa soţului de a câştiga custodia, Brigitte Sfăt a izbucnit în plâns în faţa tribunalului. "Poate să stea şi cu el, nu vrea să crească fără tată. Nu sunt absurdă. Dar el nu are domiciliul în România şi nu vreau să îmi caut copilul prin ţări străine", a mai spus Brigitte Sfăt.

Năstase şi Brigitte s-au mutat împreună - FOTO

Mariaj cu scandaluri în lanţ

Fostul top-model Brigitte Sfăt (33 de ani) s-a căsătorit cu cunoscutul interlop timişorean Ovidiu Torj în anul 2007, la o zi după ce s-a născut fiica lor, Sara, copila pentru care cei doi îşi dispută custodia în instanţă.

Mariajul lor a scârţâit încă de la început, iar scandalurile s-au ţinut lanţ. În anul 2008, cuplul Sfăt-Torj a decis să se separe, pentru prima dată. Procesul de divorţ nu a avut finalitate, cei doi împăcându-se.

simeon stalpnicul png

La începutul acestui an însă, după mai multe scandaluri între cei doi, Brigitte Sfăt a intentat un nou divorţ. Toată vara, nici unul dintre cei doi soţi nu s-a prezentat la termene, iar procesul a fost suspendat, din nou, de Tribunalul Timişoara.

După ce l-a cunoscut pe fostul tenismen Ilie Năstase, Brigitte a decis să pună capăt căsniciei şi să obţino custodia Sarei, fetiţa lor de trei anişori.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg