Iubita ursului Knut vine acasă


    Ursoaica Gianna a mai fost “măritată” o dată, dar s-a păstrat pentru Knut
Ursoaica Gianna a mai fost “măritată” o dată, dar s-a păstrat pentru Knut

Presa germană scrie pe larg despre „idila" dintre ursul Knut, devenit deja o vedetă internaţională, şi ursoaica italiană, Gianna, împreună cu care va coabita de acum înainte.

Vestea că ursoaica Gianna, născută în Italia şi crescută la Grădina zoologică Hellabrunn din München, va fi introdusă în ţarcul lui Knut a încins spiritele la Grădina zoologică din Berlin.

Numeroşi vizitatori s-au perindat pe la bazinul polar cu scopul de a-l încuraja pe celebrul urs care are parte în sfârşit de "bucuriile iubirii".

"Hai Knut! Bravo, Knut!", îi strigă mereu admiratorii, care abia aşteaptă să-l vadă în compania partenerei sale. La grădina zoologică din München, Gianna a locuit împreună cu bunica lui Knut, Lisa.

Ursoaica italiană are o personalitate puternică, fapt ce a făcut ca prima sa coabitare cu un mascul să fie un eşec total. S-a încercat ca aceasta să fie pusă în acelaşi ţarc cu masculul Yoghi, pe care l-a respins total.

Gravele neînţelegeri dintre ei i-au determinat pe responsabilii de la grădina zoologică să-i separe cât mai degrabă. Specialiştii susţin că femela se va împăca însă bine cu Knut, fiindcă sunt de aceeaşi vârstă. Ambii vor împlini curând trei ani.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia