Iuliana Marciuc a reconstituit povestea din «Vagabondul miliardar». Vezi unde

Iuliana Marciuc a avut curiozitatea de a merge printre copii dintre trăiesc precum nişte vagabonzi, la fel ca cei din filmul "Vagabondul milionar". "Suntem inconjurati de gadgeturi electronice. Internetul si televiziunea sunt peste tot. Nimic nu scapa retelelelor de socializare online. Pana si copiii de 5 ani nu mai pot trai fara facebook. Sigur ca in acest context privim socati la documentarele despre triburile din jungla Amazoniana sau din Africa Ecuatoriala , care traiesc in colibe si vaneaza cu arcuri si bate.

Cred ca ati fi si mai socati sa aflati ca exista o versiune a acestor triburi chiar in centrul Bucurestiului. Suntem siguri ca ati auzit de Lacul Vacaresti, lasat in paragina in urma cu 30 de ani, dar care s-a transformat intr-o adevarata Delta salbatica doar cu ajutorul naturii", spune prezentatoarea.

12 familii traiesc in desisurile de stuf in case improvizate din cartoane si gunoaie, fara gaze, apa si curent electric. Isi asigura traiul zilnic din pescuit, prelucrarea stufului si colectarea de fier vechi. Cei aproape 50 de copii nu au fost niciodata la scoala. Cu toate astea, urmaresc programele televiziunilor. Cum reusesc asta fara curent electric?

Veti vedea toate aceste poveştu la „Destine ca-n fime", marti, 12 noiembrie, ora 20:00, doar pe TVR2.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
FotoJet jpg
usa hot apartament
20 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg