Iuliana Marciuc prezint─â povestea unui rom c─âld─ârar din Neam╚Ť! Cum s-a ├«mbr─âcat vedeta tv

image
Iuliana Marciuc si Catalin Stanescu

C─ât─âlin St─ânescu ╚Öi Kera Cali╚Ťa sunt protagoni╚Ötii emisiunii "Destine ca-n filme" din 8 aprilie de la TVR 2, prezentat─â de Iuliana Marciuc.

image
Iuliana Marciuc si Catalin Stanescu

C─ât─âlin St─ânescu provine dintr-o familie de romi c─âld─ârari din T├órgu Neam╚Ť. Pentru majoritatea celor din aceast─â etnie este normal ca dup─â patru clase s─â renun╚Ťe la ╚Öcoala ╚Öi s─â ├«nve╚Ťe me╚Öte╚Öugurile ta╚Ťilor. La v├órsta la care al╚Ťii se c─âs─âtoreau, C─ât─âlin a ales ╚Öcoala, un lucru rar ├«nt├ólnit, aproximativ 99% din reprezentan╚Ťii acestei etnii ne╚Ötiind nici m─âcar s─â citeasc─â. C─ât─âlin este acum student ├«n ultimul an la Facultatea de Filosofie ╚Öi ╚śtiin╚Ťe Politice din cadrul Universit─â╚Ťii "Al.I. Cuza" din Ia╚Öi. P─âstreaz─â tradi╚Ťiile care-l definesc, ├«╚Öi respect─â foarte mult familia ╚Öi dore╚Öte s─â schimbe ╚Öi alte destine, promov├ónd diversitatea prin educa╚Ťia nonformal─â, pe care C─ât─âlin spune c─â o iube╚Öte.

image
Iuliana Marciuc si Catalin Stanescu

Pe numele adev─ârat Aurora Nicolau, Kera Calita ╚Öi-a dorit ├«ntotdeauna s─â reconstituie atmosfera Bucure╚Ötiului de alt─âdat─â. Totul a ├«nceput cu o bodeg─â de mahala, cump─ârat─â de c─âtre so╚Ťul ei, unde primul meniu a fost pictat pe geam, iar prima mas─â a fost o policioar─â la perete, cu un rachiu ╚Öi o sticl─â cu vin. Visul ei a fost s─â aib─â o scen─â ├«ntr-o c├órcium─â, unde s─â vin─â lumea bun─â, iar ├«n timp, acesta a devenit realitate. Kera Cali╚Ťa este personaj tot timpul, nu numai pe parcursul programului artistic, ci ╚Öi ├«n via╚Ť─â. Aceast─â lume dintr-un alt secol, creat─â de ea, este chiar lumea ei, lumea ├«n care tr─âie╚Öte. Afla╚Ťi povestea ei, m├óine la "Destine ca-n filme" pe TVR 2.

image
Iuliana Marciuc si Catalin Stanescu
borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg