Jerome Olive, şeful Dacia: «Voi românii aveţi un sentiment de inferioritate»

Şeful Dacia îşi argumentează afirmaţia prin faptul că automobilele produse la Piteşti i-au impresionat pe nemţi, aspect care nu este uşor de obţinut.

"Voi, românii, trebuie să fiţi mândri că aveţi Dacia. Nu e uşor să îi mulţumeşti pe nemţi, iar Dacia este o maşină care îi mulţumeşte pe nemţi şi este produsă în România. Mi se pare că aveţi un sentiment de inferioritate, dar ar trebui să ridicaţi mai mult capul", a declarat Olive pentru Gândul.

În ceea ce priveşte producţia de la Mioveni, deşi tehnologia este la zi din punct de vedere al normelor europene, uzina va produce în continuare motoare Euro 4 întrucât există cerere în statele care nu impun anumite norme de poluare.

"În prezent, suntem în fază intermediară de trecere la producţia de maşini cu normă de poluare Euro 5 pentru România. Începând de anul viitor, vom produce pentru piaţa internă doar vehicule cu motorizări Euro 5, cu excepţia celor comandate deja cu configuraţia Euro 4. De asemenea, vom fabrica în continuare maşini cu motorizări Euro 4 pentru pieţele unde nu se impun rigorile unei taxe de poluare în care să se încadreze acest nivel", precizat şeful Automobile Dacia, conform Mediafax.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg