Judecătorul se joacă pe calculator la procesul Monstrului

Ultima actualizare:

    Ernst Henning Eielsen,  unul dintre cei trei judecători  care trebuie să dea un verdict  în masacrul care a înfiorat  planeta, prins într-un joc Solitaire
Ernst Henning Eielsen, unul dintre cei trei judecători care trebuie să dea un verdict în masacrul care a înfiorat planeta, prins într-un joc Solitaire

Unul dintre cei cinci judecători ai lui Breivik, judecat pentru unul dintre cele mai mari atacuri în masă din istorie, a fost surprins luni de camerele de televiziune în timp ce juca “solitaire” pe computerul său chiar în toiul procesului.

Pe o captură de ecran postată pe site de către ziarul Verdens Gang, Ernst Henning Eielsen, unul dintre cei trei judecători auxiliari însărcinaţi cu asistarea celor doi magistraţi de profesie, este surprins în cursul unei partide de solitaire, în timp ce un martor, profesorul suedez Mattias Gardell, oferă explicaţii.

"Judecătorii urmăresc cu atenţie ceea ce se spune şi se prezintă în faţa Curţii", a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a tribunalului din Oslo, Irene Ramm. "Există diverse feluri în care poţi rămâne concentrat", a adăugat ea, precizând că Eielsen nu dezminte faptele.

A masacrat 77 de persoane!

Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik, în vârstă de 33 de ani, este judecat, în prezent, pentru uciderea a 77 de persoane, printre care şi o tânără româncă.

El a prin plasat o bombă lângă sediul Guvernului norvegian, pe 22 iulie 2011, iar apoi prin deschiderea focului asupra câtorva sute de tineri laburişti reuniţi pe Insula Utoya, la o tabără de vară.

Îi angajează amici cu care să joace şah

Potrivit ziarului Verdens Gang, preluat apoi de mai multe alte publicaţii, Autorităţile norvegiene ar intenţiona să angajeze amici pentru Anders Breivik.

Extremistul de 33 de ani ar urmă să primească vizitatori plătiţi care să joace şah sau hochei cu el. Directorul închisorii spune însă că s-au luat măsuri speciale tocmai pentru că Breivik să nu aibă ocazia de a lua ostateci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net