L-a alergat şi l-a ameninţat cu un pistol de jucărie


    Şoferul l-a fugărit pe pieton prin centrul Craiovei
Şoferul l-a fugărit pe pieton prin centrul Craiovei

Doi tineri din Craiova care au fost, joi, protagoniştii unui conflict, au fost amendaţi de jandarmi pentru adresare de injurii după ce unul dintre ei l-a ameninţat şi l-a alergat pe celălalt prin centrul oraşului cu un pistol de jucărie chiar în apropierea Prefecturii Dolj şi a Primăriei Craiova.

În urma unui conflict izbucnit între un tânăr care traversa strada şi şoferul unui autoturism din cauza neacordării de prioritate de către conducătorul maşinii, şase persoane au fost duse, joi, la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Potrivit martorilor, un tânăr care traversa strada pe o trecere de pietoni a intrat într-o altercaţie verbală cu şoferul unui autoturism Audi A6, fiind deranjat de faptul că acesta era să îl calce chiar pe trecerea de pietoni. După ce tânărul l-a întrebat pe şofer dacă vrea cumva să îl omoare, şoferul a coborât cu un pistol care ulterior s-a dovedit că era de jucărie, şi l-a fugărit pe pieton prin centrul Craiovei, până în momentul în care a fost prins de jandarmi, care i-au luat pistolul.

Potrivit datelor Grupări Mobile de Jandarmi (GMJ) Craiova, în urma altercaţiei au fost audiate toate cele patru persoane care se aflau în autoturism, precum şi pietonul şi un coleg care îl însoţea.

Atât tânărul care se afla pe trecerea de pietoni, cât şi şoferul care a folosit pistolul de jucărie au fost amendaţi pentru adresare de injurii.

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
roxana hulpe colaj jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg