L-a înregistrat pe hoţul care i-a furat laptopul şi l-a făcut de râs pe Youtube

Să fure laptopul unui student de 18 ani, expert informatic, a fost cea mai mare prostie pe care o putea face un hoţ din Massachusetts (S.U.A.). Tânărul, rămas fără laptop, nu a făcut plângere la poliţie, ci a decis să se răzbune altfel pe infractor.

Întâmplarea a avut loc acum două luni, la Universitatea Bentley (Massachusetts), când lui Mark Bao, un student de 18 ani, i-a dispărut calculatorul portabil. Hoţul a făcut, însă, două mari erori: I-a furat laptopul unui expert informatic şi, în al doilea rând, nu a şters programele instalate în calculator.

Povestea ar fi rămas doar unul din milioanele de astfel de furturi care au loc în lume, dacă Bao nu şi-ar fi utilizat toate cunoştinţele informatice pentru a descoperi că poate accesa calculatorul de la distanţă, inclusiv istoricul site-urilor vizitate şi conţinutull hard-disk-ului.

Astfel, Bao a început să preia controlul fişierelor hoţului. Mai întâi l-a fotografiat cu camera web a laptopului, apoi a realizat o înregistrare video a infractorului, când acesta dădea o "demonstraţie de dans" în faţa calculatorului, neştiind că îi este observată fiecare mişcare. Video-ul rezultat a fost urcat ulterior pe Youtube, Bao dorind astfel să-l facă de râs pe cel care i-a furat computerul, răzbunându-se astfel cu vârf şi îndesat.

CITEŞTE TOT ARTICOLUL ŞI VEZI VIDEO AICI

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
CTP
Burleanu
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati