Larisa Drăgulescu a luat copiii şi fuge la Reşiţa

După ce ani la rând a stat acasă cu copiii, trăind dintr-o pensie de asistent îngrijitor pentru fetiţa hipoacuzică, şi din alte venituri temporare Larisa Drăgulescu este, acum, în al nouălea cer.

Din septembrie, va avea pâinea şi cuţitul în mână, după ce a primit o slujbă chiar în oraşul său natal. Şi nu e vorba despre o slujbă oarecare, fiindcă fosta soţie a gimnastului Maria Drăgulescu a fost ofertată de o televiziune din Reşiţa, ca să prezinte ştirile serii.

„Da, este adevărat, am primit un post de prezentator de ştiri la o televiziune din Reşiţa, dar nu vreau să dezvălui mai mult, pentru că nu am voie şi vreau ca lucrurile să fie cât mai concrete în acest sens ca să pot vorbi. Luna aceasta şi următoarea sunt ocupată să-mi mut lucrurile la părinţi, în Reşiţa. Copiii se află acolo de vreo două săptămâni şi mă bucur când îi văd atât de fericiţi", a declarat Larisa Drăgulescu, pentru Click! I-a înscris deja pe Richard (5 ani şi jumătate) şi pe Beatrice (7 ani şi jumătate) la şcoală, iar părinţii ei le poartă de grijă. Larisa a mai rămas în Bucureşti, ca să mute lucrurile din apartamentul în care a stat cu chirie o jumătate de an.

Marian Drăgulescu nu a vrut să comenteze nimic despre decizia ei de a se muta definitiv la Reşiţa, cu copiii.

Dar surse apropiate celor doi spun că acesta nu a ştiut de hotărârea luată de fosta nevastă. Cei doi abia se împăcaseră la începutul lunii iunie, când Marian resudase legătura cu fata şi cu băiatul său. „Nu vreau să comentez vreodată despre acest subiect. Din punct de vedere legal, între mine şi Larisa totul e ok, în rest nu comenetez."

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia