Leo de la Strehaia, despre Jasmine: «I-a dat la m**e un ţigan timp de trei ani»

Ultima actualizare:

S-au iubit cu năbădăi, iar acum se războiesc ca cei mai mari duşmani! Ce au de împărţit? Leo spune că dansatoarea are să-i dea bani, iar Jasmine spune că îşi doreşte să scape de asocierea numelui ei cu cel al fostului iubit.

Dragoste şi ură, război şi pace! Cam aşa stă treaba între Leo şi Jasmine. Recent, «regele manelelor» a scris un alt comentariu răutacios la adresa dansatoarei din buric.

«Cum vi se pare această situaţie?! Jasmine se plimba îmbrăcată în hainele cumparate de mine alături de un potent bussines-man autohton care se «mândreşte» că are la braţ o femeie careia i-a dat la m**e un tigan timp de trei ani. Cat de penibil sa fii, ca barbat, ce se vrea a fi milionar in euro, sa decazi atat de jos? Un tigan, adica eu! Am iubit-o in gura si acest domn o ia de buna. E o tradatoare, umbla la brat cu unul foarte cunoscut in Romania, cu hainele cumparate de mine. Sa-i cumpere ala altele! Sa-i plateasca datoriile si sa-i cumpere haine noi! A luat-o smecherita, imbracata si iubita in gura!», a mai ţinut să precizeze Leo de la Strehaia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net