Liviule, foştii colegi au uitat de muzică!

simeon stalpnicul png

În anii 2000, Liviu Vârciu şi colegii lui, Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea, cântau piese precum „Ochii tăi" sau „Bate inima", iar admiratoarele cădeau pe spate la concertele lor. S-au dus de mult acele vremuri. În afară de Liviu, care a rămas în showbiz, ceilalţi au uitat de scenă.

După ce s-a destrămat trupa LA, în 2005, Aurelian Ciocan (33 de ani) sau Ache, aşa cum îl ştiau fanii, şi-a lăsat toate casetele cu muzica pe care o cânta el în casa mamei lui. Şi-a canalizat energiile către un alt domeniu: afacerile. Astfel că a investit banii câştigaţi din LA într-o firmă de termopane şi în agricultură.

„Din 2004 am o afacere cu termopane în Costanţa şi merge foarte bine. Din 2010 am încercat şi în agricultură şi sunt la fel de mulţumit. E un domeniu care solicită multă muncă, însă am satisfacţii. Am sere cu legume făcute din propriile resurse. Cu banii din concerte mi-am luat apartament şi am investit în afaceri. Visez să am o fermă mare. Cu tot felul de animale", ne-a mărturisit constănţeanul. La capitolul viaţă personală, Ciocan s-a însurat de-un an cu Ramona şi îşi doreşte cât mai repede un moştenitor.

Adi este logodit cu Cristina

simeon stalpnicul png

Ache s-a însurat vara trecută cu Ramona

simeon stalpnicul png

După perioada de glorie cu LA, Adrian Zainea (33 de ani) s-a ocupat, împreună cu un asociat, Dumi Pădure, de un studio muzical pe care-l avea din 1998. O perioadă a compus pentru alţi artişti. „Eram tineri, ne-am distrat. Am cheltuit banii pe parfumuri, haine, fete".

Cu banii rămaşi din LA, Adrian le-a cumpărat părinţilor săi o casă în Constanţa. În 2008, a plecat în Anglia, unde a făcut colegiul de bucătari. „Am lucrat într-un pub, iar de două luni m-am mutat într-un restaurant mare, cu o bucătărie mai bogată. Aici locuiesc cu chirie, cu viitoarea mea soţie, Cristina", ne-a spus Adi.

Chiar dacă este singurul copil la părinţi, iar dorul de casă este mare, el nu se gândeşte să revină. În privinţa muzicii, acesta ne-a mărturisit că va mai cânta doar copilului său.

Liviu Vârciu vrea să se relanseze în muzică

În 1998, Liviu Vârciu şi Aurelian Ciocan au înfiinţat trupa LA. Imediat l-au cooptat şi pe Adrian Zainea iar acest proiect muzical a avut un succes răsunător. Primul album intitulat „Femeia" s-a vândut în 600 de mii de exemplare. În 2005 spre mare tristeţe a fanilor, LA s-au despărţit. Dintre cei trei, doar Liviu Vârciu (32 de ani) este singurul care a rămas în showbiz.

A jucat în seriale tv precum „Secretul Mariei", „Chiquititas" sau „Fast Food", a participat la concursul „Dansez pentru tine", de la PRO TV, iar la Kanal D a fost gazda emisiunii „Roata Norocului", şi din toamnă va prezenta „Autobuzul lui Vârciu". Nici muzica nu a abandonat-o. Are trei instrumentişti, iar până la sfârşitul acestui an vrea să lanseze albumul la care lucrează intens.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
colaj coolio png
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
image
image
image
image
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID
Remus Dobra, preotul mort în accidentul de pe autostradă. Sursa foto: Observator
irina tanase si liviu dragnea