Lora Petrescu a întârziat o oră la nuntă!

image
Lora nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Dan a fost mai rezervat

Emoţii mari şi nervi pe măsură, ieri după-amiză, la nunta Lorei Petrescu, fosta solistă de la trupa Wasabbi cu actorul Dan Badea. Cei doi şi-au unit destinele dinaintea lui Dumnezeu, în faţa unui altar improvizat, în grădina din complexul Aristocrat Events Hall din Pipera. Mireasa, ca orice vedetă care se respectă, s-a lăsat aşteptată preţ de o oră.

După ce o lună au fost frământaţi de emoţii pentru ca evenimentul vieţii lor să iasă exact aşa cum au visat, ieri, Lora Petrescu (30 de ani) şi Dan Badea (36 de ani) şi-au jurat iubire eternă în faţa lui Dumnezeu.

Fostele componente ale trupei A.S.I.A., Sorana, Anca şi Anemona, au fost ocupate cu telefoanele până a sosit mireasa

simeon stalpnicul png

Cununia religioasă a început abia la ora 18.00, deşi aceasta fusese stabilită iniţial cu o oră mai devreme. Responsabilă de această întârziere a fost chiar mireasa, deoarece machiajul şi aranjarea voalului i-au luat mai mult timp decât preconizase.

Mirele a dirijat cvartetul de coarde şi le-a dat fetelor indicaţii

simeon stalpnicul png

În tot acest răstimp, ginerică Dan Badea nu a stat o clipă şi a făcut ture din restaurant la altarul improvizat, a vorbit cu invitaţii, a aliniat şi grupul celor cinci domnişoare de onoare din care au făcut parte surorile Adina şi Roxana de la trupa Heaven. La un moment dat, el i-a dat indicaţii preţioase prin telefon soţiei sale, legate de felul în care să coboare din maşină, unde să parcheze, de parcă actorul ar fi regizat un film.Î

Domnişoarele de onoare, Adina şi Roxana de la Heaven, au fost îmbrăcate în roşu

simeon stalpnicul png

Până la urmă, „scenele" au ieşit după indicaţiile sale, căci, la sosire, conform tradiţiei, miresica a coborât din maşină cu ambele picioare pentru a demonstra că în casa lor sunt amândoi cocoşi.

Voalul imens al rochiei semnate Rosa Clara a fost perfect aşezat. Perfect a fost şi mesajul miresei, întrucât aceasta a ales să spună vorbe de duh presei înainte de oficierea cununiei: „Sunt extrem de emoţionată. Nu m-am gândit neapărat la nuntă, am vrut doar să-mi găsesc jumătatea", a spus Lora, radiind de fericire, după care a fost condusă de naş către altar.

Lora a fost ajutată chiar de naşul ei să coboare din maşina decapotabilă

simeon stalpnicul png

Astfel, în prezenţa părinţilor mirilor, a prietenilor, dar şi a colegilor de la emisiunea „Te cunosc de undeva", de la Antena 1, umoristul Dan Badea şi cântăreaţa Lora Petrescu şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, după care a urmat o petrecere de pomină în incinta Aristocrat.

maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
horia tecau jpg
harry charles jpg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
neuroni creier shutetrstock
image
image
image
image
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg