Lucian Viziru, despre relaţia cu Tania Budi: «Am făcut şi sex în trei»

Tania nu mănâncă deloc carne de miel
Tania nu mănâncă deloc carne de miel

Invitat aseară la Acasă TV, Lucian Viziru a dezvăluit câteva amănunte picante din timpul relaţei cu Tania Budi.

Cântăreţul a mărturisit că Tania etse genul de femeie care ar face orice pentru persoana iubită, iar în timpul relaţiei lor  ea nu a spus nu nici unei partide de sex în trei.

"Eu i-am propus să mai aduc o fată, să o face în trei. După întâmplarea asta s-a supărat, a avut nişte reacţii ieşite din comun şi a plecat. Nu ne-am mai vorbit o lună, apoi a început să mă caute. Eu nu mai voiam să fiu cu ea, dar mă suna sau îmi trimitea mesaje.

Apoi m-a sunat, peste câteva săptămâni, şi mi-a spus că vrea să vină la mine cu o fată, pe care mi-o prezentase înainte. Eu am spus ca nu, apoi după câteva zile am zis ok"

Totodată, acesta susţine că, din punctul lui de vedere, nu a avut o relaţie cu Tania Budi, ci doar o aventură. După o scurtă perioadă, Viziru i-a "dat papucii" blondei, dar a rămas în relaţii bune cu ea.

"Mi-am dat seama că nu era ce trebuie. Eu voiam un partener cu care să pot vorbi, cu care să am lucruri în comun, cu care să am ce discuta.

Am văzut că nu ne potrivim, dar am zis să păstrăm relaţiile bune, să ne mai vedem din când în când. În perioada aceea, şi ea ştia asta, eu mă întâlneam şi cu alte femei. Planul ei era să revină în showbizul românesc"

Intrată în legătură telefonică, Tania Budi s-a arătat foarte amuzată de cele de fostul ei iubit. Blonda crede că Viziru încă mai suferă din cauza relaţiei lor, motiv pentru care şi-a lăsat acasă soţia şi copilul şi a venit să dezgroape la televizor o relaţie ce s-a încheiat acum mulţi ani.


    Tania nu mănâncă deloc carne de miel
Tania nu mănâncă deloc carne de miel

"Îmi pare rău că după atâţia ani, Lucian încă se simte atât de rănit, încât să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat. În momentul în care apari după atâta vreme să vorbeşti despre ceva care s-a întâmplat atâţia ani... Un gentlemen nu ar face niciodată aşa ceva. Fabulaţia lui mi se pare de domeniul fantasticului. Eu am ţinut foarte mult la el, dar felul în care vrea el să prezinte ce s-a întâmplat mi se pare hilar", a declarat Tania Budi.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock