Lumini┼úa Anghel, despre fiul ei adoptiv: ┬źCopiii l-au jignit de c├ónd s-a aflat ├«n pres─â c─â a fost ├«nfiat┬╗

image
C├ónt─ârea┼úa ┼či fiul ei, David, studiaz─â oferta de carne

Fiul cel mare al Lumini┼úei Anghel nu a trecut peste ┼čocul de la v├órsta de 8 ani, c├ónd a aflat ├«nt├ómpl─âtor dintr-un ziar c─â a fost adoptat.

C├ónt─ârea┼úa m─ârturisit c─â David a suferit foarte mult din cauza colegilor lui de ┼čcoal─â, care l-au tachinat pentru c─â Lumini┼úa nu este mama lui natural─â.

ÔÇ×Copiii l-au jignit ├«nc─â de mic, de c├ónd s-a aflat ├«n pres─â c─â a fost ├«nfiat. Nici ei nu ┼čtiau ce ├«nseamn─â lucrul acesta, ├«ns─â ─âi spuneau asta ca pe o injurie. ├Änc─â din clasa a doua i s-au ├«nt├ómplat lucrurile acestea. ├Än plus r─âut─â┼úi de genul ┬źnu te mai l─âuda at├óta cu mama ta, c─â de fapt nu e mama ta┬╗, lucruri care l-au f─âcut s─â sufere foarte mult ┼či, chiar dac─â a mers la psiholog, lucrurile nu s-au remediat. Nu s-au remediat pentru c─â nici societatea nu l-a iertatÔÇŁ, a m─ârturisit  Lumini┼úa, pentru emisiunea ÔÇ×Happy HourÔÇŁ, de la Pro TV.

David a ├«nceput s─â fumeze ┼či s─â chiuleasc─â de la ┼čcoal─â. C├ónt─ârea┼úa afirm─â c─â fiul ei adolescent este influen┼úat ┼či de grupul de prieteni.

ÔÇ×E influen┼úat ┼či de anturaj, to┼úi colegii lui fumeaz─â, to┼úi colegii lui chiulesc de la ┼čcoal─â. ├Änc─â din clasa a opta, ei mergeau la ceain─ârie ├«n Doroban┼úi, ca ┼či cum ar fi mers la ┼čcoal─â. Fetele fumau, b─âie┼úii fumau, cred c─â erau vreo doi-trei ├«n clas─â care nu au ├«ncercat acest viciu. Oric├ót a┼č fi ├«ncercat eu s─â-l ┼úin departe de acest viciu, ├«mi era aproape imposibil, pentru c─â o mare parte din via┼úa lui o petrecea ├«n grupul de prieteni de la ┼čcoal─âÔÇŁ, a spus Lumini┼úa.

Cântăreaţa a mărturisit că David a fost mereu gelos pe Maria, fetiţa adoptată de ea.

ÔÇ×El a fost foarte gelos c├ónd a v─âzut c─â se ┬ź├«ngroa┼č─â gluma┬╗ cu M─âriuca. O mai altoia a┼ča, pe ┼čest, c├ónd nu eram atent─â. O ironiza tot timpul, din ┬źur├ót─â┬╗ nu o scotea. Avea ┼či r─âut─â┼úi de genul ┬źte ├«ntorci tu de unde ai venit┬╗. Mi-am dat seama c─â are o problem─â cu venirea lui Filip pe lume pentru c─â a ├«ncetat s─â o terorizeze pe Maria ┼či acum era foarte atent la elÔÇŁ, a mai spus Lumini┼úa.

Cite┼čte ┼či:

Luminiţa Anghel s-a căsătorit pe malul mării, la Mangalia - FOTO

Copii gata făcuţi pentru vedetele din România

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png