«M-a găurit până la os»

simeon stalpnicul png

„Alerga spre noi ca un turbat şi trăgea. Din pistol au zburat cel puţin trei gloanţe de cauciuc. Unul m-a lovit pe mine în piciorul stâng. Şi pentru ce? Fiindcă prietenul meu îi ocupase locul de parcare, dar care nici măcar nu e al lui", îşi începe istorisirea Constantin Chiru (24 de ani), tânărul împuşcat pentru un motiv banal.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, în faţa blocului nr. 30 de pe Calea Rahovei din Bucureşti. O Dacie roşie parcată aiurea a fost mărul discordiei dintre Constantin, prietenul său Raimond şi vecinul supărat foc că rămăsese fără loc de parcare.

Vezi şi;

L-a împuşcat pentru un loc de parcare - VIDEO

„Am simţit o înţepătură ca de ţânţar. N-am luat-o în seamă. După vreo zece minute aerul rece de afară îmi ajungea până la os. Atunci am realizat că fusesem atins de glonţ", ne-a spus Constantin, victima unui exces de zel venit din partea vecinului său de bloc, din cartierul Rahova.

simeon stalpnicul png

Băiatul spune că pistolarul cu permis, Marian Mitroi (33 de ani), s-a mai răzbunat o dată pe el. „Acum un an mi-a tăiat şase cauciucuri, tot pentru că am parcat pe locul lui. Poliţia ştie de acest incident căci am făcut plângere, dar nu i-au făcut nimic", a continuat Constantin.

Sâmbătă seară, mânia lui Marian Mitroi a făcut victime. Constantin s-a ales cu o gaură în picior de mărimea unui dop de sticlă de plastic şi are nevoie de 2-3 luni de odihnă pentru a merge din nou drept.

Pistolarul e cercetat în stare de libertate pentru ultraj cotra bunelor moravuri. Victima sa a depus plângere la Parchet şi azi va cere o expertiză medicală la IML.

Pistolarul, la al doilea atac în 5 zile

Marian Mitroi a mai folosit o dată pistolul pentru a-i intimida pe cei care-i ocupă locul de parcare.

„Lunea trecută s-a luat de un băiat, fost culturist, care îi reproşa că i-a îndoit ştergătoarele.L-a îmbrâncit, l-a înjurat, iar când acesta a ripostat s-a dus în casă după armă. Nu a tras, dar a fost suficient ca să-l sperie", ne-a spus Constantin.

Sâmbătă seară l-a împuşcat pe tânărul de 24 de ani pentru acelaşi motiv. Imaginile au fost surprinse de un vecin care a montat o cameră video pentru siguranţa maşinii sale.

simeon stalpnicul png

Vezi şi:

Şi-a fotografiat criminalul când se pregătea să-l împuşte

Poliţistă ucisă în timpul unui schimb de focuri - IMAGINI ŞOCANTE

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg
Nella Pignatelli webp
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP